... formach, łącząc marzenia i wyobraźnię. Jesteśmy przekonani, że piwo rzemieślnicze to sztuka sama w sobie, dlatego codziennie pracujemy nad poprawą jakości naszych piw i opracowujemy nowe, coraz bardziej oryginalne receptury. Naszym celem jest tworzenie atmosfery wspólnoty.
Oferujemy warzenie na zlecenie wszystkich rodzajów piw z pełną obsługą, od produkcji po dostawę.
... jednocześnie dymne! Tak, dobrze przeczytałeś. Dymne, jak kiełbasa z Morteau. Złożone piwo, które zaskakuje i odnosi duży sukces. - "Douce Fumée" 3.8% Alc: białe piwo Session CRUE! Żaden proces gotowania nie miał miejsca. To znaczy, że nie ma goryczki, białko nie zostało skondensowane. Stąd nazwa, słodki dym. ------ Linia sygnaturowa: Piwa w ciągłym procesie pracy, dojrzewające w beczkach z drewna, które...
... Sabaudii, browar oferuje 4 piwa: Blonde Pale Ale, Rousse Red Ale, Blonde IPA India Pale Ale oraz Brune Stout. Wszystkie są dość lekkie jak na swój styl, co sprawia, że są dostępne dla każdego, nawet dla początkujących degustatorów!
Na miejscu można degustować piwo w punkcie sprzedaży / barze, który jest otwarty codziennie od 15:00 do 20:00, z wyjątkiem wtorków i niedziel.
Nazwa La Ringale pochodzi z patois Górnej Sabaudii, mówi się o osobie, że jest "ringale", gdy spędza zbyt dużo czasu w barach i na wydarzeniach festynowych! "Ringaler" oznacza leniuchować, wałęsać się...
Jesteśmy rodzinną firmą, która od ponad 70 lat produkuje jabłka i gruszki na powierzchni około pięćdziesięciu hektarów w Haute-Savoie. Staramy się coraz lepiej szanować nasz region, dlatego jakość naszej pracy jest doceniana poprzez różne certyfikaty jakości, a mianowicie posiadamy certyfikaty:
- Sady ekologiczne,
- Wysoka Wartość Środowiskowa (HVE3),
- IGP (chroniona nazwa pochodzenia jabłek i...
Maltivor przyczynia się do budowy odpornego sektora agrospożywczego, produkując składniki odżywcze, o niskim wpływie na środowisko i smaczne.
Zobowiązujemy się do ochrony zasobów rolnych poprzez ponowne wykorzystanie zbóż pochodzących z lokalnych browarów: pozostałości browarnicze (DDB).
Oferujemy trzy rodzaje mąki z pozostałości browarniczych: jasną, bursztynową i ciemną. Każda z nich ma inny p...
COSTRAL jest wiodącym graczem w dziedzinie linii butelkowania, zarówno stacjonarnych, jak i mobilnych, od prawie 40 lat, obsługującym wszystkie rodzaje płynnych produktów, takich jak wino, napoje alkoholowe, piwo, soki owocowe... Francuski producent i światowy lider w zakresie sprzętu do butelkowania, działający przy prędkościach od 1.000 do 6.000 butelek na godzinę.
Od 1640 roku Meteor oferuje swoje doświadczenie w zakresie smaku i jakości. Dziś warzy szeroką gamę produktów, aby zaspokoić potrzeby jak najszerszej grupy odbiorców. Z siedzibą w Alzacji, na północ od Strasburga, browar Meteor jest rodzinnym dziedzictwem od 7 pokoleń i realizuje swoją wizję piwa poprzez wybór wysokiej jakości surowców oraz różnorodność przepisów. Jako kluczowy gracz w północno-ws...
Założona w 2003 roku w Pont-à-Mousson przez Régisa Bouillona i Jean-Françoisa Drouina, Les Brasseurs de Lorraine ma na celu przywrócenie rzemieślniczego savoir-faire piwowarskiego Lotaryngii. Wyraźnym celem obu twórców jest produkcja piw wysokiej jakości zgodnie z tradycją piwowarską Lotaryngii. Wszystkie piwa są w 100% naturalne, czysto słodowe, fermentowane w wysokiej temperaturze i nie poddawan...