... nasycone 1.4 g
Węglowodany 65.7 g
w tym cukry 41.0 g
Białko 4.6 g
Sól 0.2 g
Data minimalnej trwałości 4 miesiące po wyprodukowaniu.
Nasze pierniki są wytwarzane w sposób rzemieślniczy w warsztacie znajdującym się w FaverollessurCher w LoiretCher.
Czysty miód, ponieważ nie dodajemy do naszej receptury żadnych innych substancji słodzących; intensywny smak bursztynowego miodu połączony z nutą naszego mieszanki przypraw daje nam piękną długość smaku. Oto piernik, którym lubimy się dzielić.
Waga netto: 250g
Opakowanie: forma drewniana-film-etykieta + etykieta z tyłu
Czas produkcji: 15 dni...
...A co jeśli dodamy rodzynki oprócz orzechów? Dzięki tej kombinacji naturalnych składników mamy produkt podwójnie odżywczy, smaczny i delikatny w dotyku. To słodki wypiek, z puszystym wnętrzem, łatwy do ugryzienia i o otulającym zapachu. Orzechy są źródłem błonnika, minerałów i witamin, a białka i rodzynki z kolei są doskonałym źródłem energii, ponieważ zawierają duże ilości węglowodanów. Z tych...
...drożdże, gluten, sól, emulgator: lecytyna sojowa (nie GMO), ekstrakt słodu jęczmiennego, aromat: wanilia.
Wyprodukowano w zakładzie, który używa sezamu i produktów mlecznych
Opakowanie: około 14 tostów zrodzynkami w pudełku
Waga netto: 200g
Wartości odżywcze:
Średnia wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna: 1732 kJ czyli 421 kcal
Tłuszcze: 10.5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5.1 g
Węglowodany: 68.8 g
w tym cukry: 5.1 g
Błonnik pokarmowy: 4 g
Białko: 10.7 g
sól: 1.2g...
...Burak*(62%), jabłko*, pomidor*, ocet jabłkowy*, cebula*, olej słonecznikowy tłoczony na zimno*, mąka ryżowa*, sól, wędzona papryka*(0,6%), kolendra*.
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego - Alergen
Odpowiedni dla wegan
Zalecenia dotyczące użycia
Idealny do smarowania na świeżym lub tostowanym chlebie, z suszonymi owocami (chlebzrodzynkami, chlebz figami...) lub samodzielnie.
Umieścić...