...Mogę PET
Waga cukru 100 gramów.
Możliwe zastosowanie: bita śmietana, jogurty, bezy, makaroniki, pianki, lizaki, lody, lody na patyku....
Skład: nieoczyszczony cukier buraczany z Francji, aromat czekolady mlecznej, naturalny barwnik brązowy (E150)
Mogą występować śladowe ilości jaj, mleka, musztardy, orzeszków ziemnych, małży i skorupiaków, ryb, nasion sezamu i soi
Referencja:SUCRE0025A...
...*, ciemna czekolada* 20% [kakao: min. 88%] (masa kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*)
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi.
Wartości odżywcze na 100 ml gotowego produktu**
Energia: 276 kJ / 66 kcal
Tłuszcz: 2,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g)
Węglowodany: 7,1 g (w tym cukry: 6,8 g)
Błonnik pokarmowy: 0,7 g
Białko: 3,6
Bio: Tak
Format: 300g, 1kg, 5kg
100% Roślinny: Tak...
...Słoik 250g kremu czekoladowego z mlekiem
A co w nim jest?
Tłuszcze roślinne (słonecznik, masło kakaowe), kakao w proszku (cukier, kakao) (26%), cukier, mleko w proszku częściowo odtłuszczone (14%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat: wanilina.
Alergeny pod lupą
Mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć słoik po każdym użyciu.
Słoik i zakrętka: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
...Gourmand! To powiedzenie to za mało. Odkryj nasz nugat z czekoladą i skórką pomarańczową. Cały smak kakao i pomarańczy, osłodzony miodem i migdałami.
Bardzo popularny przysmak na koniec roku! Ten czekoladowy nugat znajdzie swoje miejsce na Twoim świątecznym stole!
Składniki: cukier, syrop glukozowy, migdały, miód, kakao extra brut (4,9%), skórka pomarańczowa (4,1%), skrobia ziemniaczana, cukier...
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe.
Już od kilku lat...
DECO RELIEF jest specjalistą w zakresie materiałów i składników do wypieków oraz czekolady.
DECO RELIEF to marka o profesjonalnej jakości. Nasze formy silikonowe mają wiele zalet (elastyczność, łatwość wyjmowania…). Łącząc formy z barwnikami i aromatami naszej marki, możesz stworzyć atrakcyjne wyroby cukiernicze w szerokiej gamie kolorów i smaków.
DECO RELIEF jest również specjalistą w dekoracji...
... czekoladziarni znajdującej się w regionie Doliny Loary.
Każdy kawałek czekolady zawiera 10 mg CBD.
Skład czekolady gorzkiej: masa kakaowa z Papui-Nowej Gwinei Bio i Fair Trade, cukier, masło kakaowe, proszek waniliowy, izolat CBD. Może zawierać śladowe ilości glutenu i orzechów.
waga: 90 gramów...
...Składniki: 24,36% czekolady gorzkiej 66% pochodzenia spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa)
Wartości odżywcze na 100g: Energia 2137Kj, 513Kcal, tłuszcze 33g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g, węglowodany 47g, w tym cukry 25g, białko 6,9g, sól 0,11g.
...Nasz karmel czekoladowy jest wytwarzany w sposób rzemieślniczy w naszym warsztacie na północy Francji. Ta ultra smakowita wersja powstała z połączenia naszego karmelu do smarowania i czekolady gorzkiej Excellence 55%. Zawsze więcej smaków z tą czekoladową wersją!
Składniki: Masło, Cukier, Śmietana, Czekolada gorzka 55%...
...cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna słonecznikowa, wanilia), cukier, proszek kakaowy.
Wartości odżywcze na 100g: Energia 2624kJ / 634kcal, Tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g, Węglowodany 15g, w tym cukry 12g, Białko 13g, Sól 0,04g.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla ciepła (16-20°C) i wilgoci.
Waga netto: około 130g
Termin przydatności: 6 miesięcy...