...*, ciemna czekolada* 20% [kakao: min. 88%] (masa kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*)
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi.
Wartości odżywcze na 100 ml gotowego produktu**
Energia: 276 kJ / 66 kcal
Tłuszcz: 2,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g)
Węglowodany: 7,1 g (w tym cukry: 6,8 g)
Błonnik pokarmowy: 0,7 g
Białko: 3,6
Bio: Tak
Format: 300g, 1kg, 5kg
100% Roślinny: Tak...
... aromatom czerwonych owoców i tropikalnych lasów. Ta czekolada charakteryzuje się stałą kakaową bazą, wspieraną bardzo żywymi owocowymi nutami.
Czekolada Grand Cru pochodzi z sieci Vietcacao, której pierwotnym celem jest wsparcie młodych osób z niepełnosprawnościami poprzez ich integrację w branży kakaowej. Po długim okresie zaniedbania, uprawa kakao przeżywa odrodzenie i rosnące zainteresowanie w...
...Czekolada mleczna to czekolada zawierająca zazwyczaj od 25% do 40% kakao i masła kakaowego, mleko, zazwyczaj w postaci mleka w proszku, oraz cukier. Czekoladę mleczną wynalazł w 1875 roku Daniel Peter w Vevey w Szwajcarii. Jak powstaje czekolada? Wydobywa się masło, które jest dezodoryzowane i wlewane do form, oraz wytłok, który jest kruszony, aby stać się proszkiem kakaowym. Masa kakaowa i masło kakaowe uzyskane z tłoczenia są mieszane, co daje czekoladę. Do czekolady gorzkiej dodaje się cukier; następnie proszek mleczny do czekolady mlecznej.
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania...
Stan: Nowy
SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna)
Waga netto: 230 g
Pochodzenie: Korsyka...
...Składniki: Czekolada mleczna 38% pochodzenia spoza UE (cukier trzcinowy, masło kakaowe, proszek mleczny, pasta kakaowa), 7,33% migdałów, 4,96% moreli.
Wartości odżywcze na 100g: Energia 2336Kj, 561Kcal, tłuszcze 39g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, węglowodany 45g, w tym cukry 44g, białko 7,5g, sól 0g.
...100 % legalne do użytku w Unii Europejskiej (UE)
BEZ THC (0% THC) Brak działania narkotycznego
Wyprodukowano w UE
Skład: cukier trzcinowy, proszek śmietankowy, masło kakaowe, nasiona konopi, masa kakaowa, wanilia, masa kakaowa minimum 33%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i składników pszenicy. Z ekologicznych upraw.
Rozpieść się tą pyszną czekoladą mleczną z konopi z upraw ekologicznych, z pikantnymi i słodkimi kawałkami konopi.
Zawartość: 100g...
...Referencja
9990000014781
Te paletki ciemnej czekolady o zawartości 74% kakao są idealne do przygotowywania Twoich deserów.
Ta mocna ciemna czekolada o minimum 74% kakao jest smaczna i łatwa do dozowania oraz ważenia dzięki swojej formie paletek. Będzie doskonała do przygotowania deserów i ciast wymagających wysokiej zawartości czekolady (fondant, krem…)
Porady dotyczące degustacji
Czekolada do polewy do wypieków.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
Cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, masło kakaowe*
*pochodzące z rolnictwa ekologicznego...
...Miękka i owocowa ciemna czekolada wyprodukowana z ziaren kakao z Sao Tome i Principe (wyspy czekolady), połączona z kawałkami starannie karmelizowanych orzechów laskowych, aby podkreślić chrupkość tej zachwycającej czekolady...
SKŁADNIKI: 0
MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADY ORZECHÓW, GLUTENU I MLEKA. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze między 15 a 18°C.
... THC, więc nie mają żadnego efektu psychotropowego!
Jak spożywać czekoladę Bloom&Cie?
Otwórz tabliczkę czekolady CBD Bloom&Cie
Zjedz 1 lub 2 kostki (lub więcej?)
Nie zapomnij schować czekolady z powrotem do opakowania po spożyciu
Przechowuj swoją czekoladę CBD Bloom&Cie maksymalnie 2 miesiące po otwarciu
Składniki
Czekolada gorzka (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*), migdały, orzechy laskowe, orzechy pekan, pistacje, żurawina, suszone figi, olej kokosowy MCT, CBD (ekstrakt z konopi cannabidiol), terpeny i dużo miłości!
Smak: Intensywna czekolada 71% kakao
CBD: 10mg na kostkę...
...Klasyk w nowej odsłonie! Odkryj kultowego mini-misia piankowego w oryginalnej recepturze: pianka kakaowa pokryta mleczną czekoladą.
Delikatna, smakowita pianka dla przyjemności wszystkich. Innowacja w zakresie tekstury pianki, bardziej rozpływająca się i puszysta niż kiedykolwiek.
CEMOI to firma, której działalność opiera się wyłącznie na czekoladzie. CEMOI produkuje czekoladę we wszystkich jej formach do celów przemysłowych. Oferujemy czekoladę w formie płynnej lub stałej: polewy, batoniki piekarskie, krople i kawałki, cysterny, masa kakaowa, … Proszek kakaowy, polewa w formie płynnej lub stałej, nadzienie w formie płynnej lub stałej,… Aby zaspokoić wszystkie potrzeby swoich klientów, firma CEMOI dysponuje bardzo szeroką gamą produktów dedykowanych czekoladzie, a ponadto firma obejmuje wszystkie segmenty produktów, od niskiej do bardzo wysokiej jakości.