...Pod ich chrupiącą, ciemną czekoladową powłoką, te małe jajka wielkanocne są wypełnione pysznym i chrupiącym praliną z prażonej kukurydzy.
TEN ARTYKUŁ MOŻE BYĆ WYSYŁANY PRZEZ COLISSIMO LUB CHRONOPOST
Warunki przechowywania: W miejscu chronionym przed światłem i w suchym miejscu
Optymalny czas spożycia: 3 miesiące
Waga netto (G): 130
Energia: 2208 kJ / 529 kcal
Tłuszcze: 31 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 49 g
W tym cukry: 37 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0,38 g...
La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region.
Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami.
Produkcja 100% rzemieślnicza
Nasz CZEKOLAD...
...Manetka do gry z mlecznej czekolady
Zrób miejsce na oryginalność podczas świąt Wielkanocy, oferując tę manetkę do gry z czekolady i kawałkami karmelizowanych orzechów. Sprawi radość wszystkim miłośnikom gier wideo, a dodatkowo ma rozmiar prawdziwej manetki do gry.
Bez konserwantów, bez oleju palmowego, bez barwników i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie.
Skład:
Czekolada mleczna...
...Książka Przepisów Wielkanocnych w Sklepie autorstwa Stéphane'a Glacier i Jérôme'a Le Teuff to bardzo kompleksowe dzieło na temat technik czekolady, które zajmie miejsce w "niezbędnikach" Twojej kulinarnej biblioteki.
Książka składa się z 5 odrębnych części: techniki podstawowe (opracowanie czekolad, formowanie pustych skorup, forma żelatynowa, pistolet do czekolady...), tematy klasyczne (ryby...
...W ten sposób zachowujemy nasze rzemiosło i zapewniamy "fabrication maison" naszych pysznych ślimaków.
Nasz zespół pasjonatów czekolady tworzy, pakuje i rozwija setki przepisów oferowanych piekarzom, sklepikarzom we Francji i na całym świecie od ponad 50 lat. Wykonujemy tę drobiazgową pracę z przyjemnością na co dzień, zawsze z poszanowaniem tradycji czekoladowej.
W 2000 roku La Royale Normande...