...ten cukier pozwala łatwo dodać bogaty i smaczny smak klonu do wszystkich Twoich potraw.
Składniki :
Nierafinowany cukier buraczany (100% francuski)
Aromat klonowy
Naturalne barwniki : E150C (karmelek) i E160C (ekstrakt z karotenu)
Opakowanie : Słoik PET 200g
Zastosowania :
Wypieki : Idealny do zastąpienia klasycznego cukru w ciastach, ciasteczkach i innych słodkościach.
Napoje : Dodaj go do swojej kawy, herbaty, gorącej czekolady lub nawet do smoothie, aby uzyskać unikalny smak klonu.
Referencja:SUCRE0083B...
...Jesteśmy producentem od 1989 roku:
„KARMIN Z COCHENILII E120”
w formie proszku lub płynu w pożądanych stężeniach.
INNE RODZAJE BARWNIKÓW
Antocyjany E163
Burak czerwony E162
Kurkumina E100
Papryka E160C
Rocou E160b
Chlorofil miedziowy E141*
Karmel E150*
* Te barwniki pochodzą z natury, ale nie mają oznaczenia naturalnego.
Zastosowania: kosmetyki, syropy, piwa, napoje gazowane, słodycze, jogurty, lody, powłoka itp.
...Ciasto francuskie z masłem i emmentalem, z ciastem z czarnymi oliwkami, aby podkreślić smak. Jeszcze lepsze, gdy są lekko podgrzane w piekarniku w opakowaniu. składniki: mąka pszenna, masło 29,02%, emmental 7,89%, mieszanka czarnych oliwek 5,48% (oliwki czarne 91,2%, sól, olej rzepakowy, substancja zakwaszająca E330), sól, olej rzepakowy, drożdże, aromat, mieszanka ziół z czosnkiem i cebulą, czarny pieprz, barwnik E160c. Może zawierać śladowe ilości sezamu, soi, orzechów laskowych, migdałów, jaj.