Francja, Talant
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada. Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków. Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat. Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...
Francja, Peyruis
La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region. Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami. Produkcja 100% rzemieślnicza Nasz CZEKOLAD...
... do produkcji są starannie dobierane, aby zapewnić optymalną jakość. Oferujemy różnorodną gamę 100% naturalnych, ręcznie robionych ciastek: - navettes anyżowe - navettes z kwiatem pomarańczy - ciastka pomarańczowe - kruche ciastka cytrynowe z makiem - paletki z rodzynkami - paletki z figami - ciasteczka z kawałkami czekolady - ciasteczka z kawałkami białej czekolady, migdałami i morelami Dziś MAISON CRAQUELIN pragnie rozwijać swoją sieć dystrybucji we Francji i w Europie. Jeśli chcesz zostać dystrybutorem, nie wahaj się z nami skontaktować.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania