Francja, Peyruis
La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region. Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami. Produkcja 100% rzemieślnicza Nasz CZEKOLAD...
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... czekolady są wytwarzane ręcznie, a barwnik jest naturalnym barwnikiem wykonanym z kurkumy. Skład: Jajko czekoladowe mleczne i białe: czekolada mleczna (cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 33%. Czekolada biała (cukier, masło kakaowe, proszek z MLEKA pełnotłustego, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 31%. Naturalny barwnik żółty wykonany z kurkumy.
Francja, Talant
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada. Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków. Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat. Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...
Francja, Objat
...Składniki: 24,36% czekolady mlecznej 38% pochodzenia spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), jajko, mąka, masło, cukier, cukier perłowy, proszek do pieczenia, naturalny aromat cytrynowy. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2309Kj, 553Kcal, tłuszcze 33g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g, węglowodany 57g, w tym cukry 45g, białko 7g, sól 0,11g.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania