La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region.
Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami.
Produkcja 100% rzemieślnicza
Nasz CZEKOLAD...
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada.
Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków.
Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat.
Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...