...Wiórki kokosowe to niezbędny składnik w cukiernictwie.
Wiórki kokosowe dodają egzotyczny akcent do deserów.
Składniki: Kokos
Wiórki kokosowe są pakowane w warsztacie produkcyjnym CROC'ELLA w Marsylii.
... daktyle z masą orzechową naturalną
Składniki
Daktyle świeże, proszek migdałowy, syrop daktylowy, syrop agawowy, kakao w proszku niesłodzone, wiórki kokosowe, mielone orzechy włoskie, olej orzechowy, kawałki orzechów włoskich. Bez konserwantów, bez barwników, bez cukrów innych niż te naturalnie występujące w owocach.
Czy wiesz, że?
Produkty ekologiczne z Tunezji mają te same wymagania, co te z Unii...
...Olej kokosowy to olej roślinny pozyskiwany z kokosa,
a dokładniej z jego białka. Jest stosowany w
wielu dziedzinach, takich jak gotowanie czy kosmetyki. Kokos
pochodzi z palm kokosowych, a jego nazwa botaniczna to cocos
nucifera.
Charakterystyka oleju kokosowego:
Korzyści płynące z oleju kokosowego są nieograniczone. Sprzedawany
jest również pod nazwą: masło kokosowe.
Nawilżający, kojący...
...Gourmet i pyszny makaronik, który oferuje przyjemny smak mlecznej czekolady i kokosa. Na skorupce dodane są wiórki kokosowe dla jeszcze większej przyjemności! Smakowity makaronik do degustacji bez umiaru!
Waga makaronika: od 16 do 18g.
Alergeny i nietolerancje: Migdały, jajko, laktoza, może zawierać śladowe ilości soi. Produkt bezglutenowy.