Francja, Pertuis
...W Saumoneraie Saint Martin, warsztacie tradycyjnego wędzenia, szanujemy wielką tradycję, aby odkryć prawdziwym miłośnikom smak autentycznego łososia. Każdy łosoś jest traktowany indywidualnie, został wybrany świeży (a nie mrożony), solony na sucho solą z Guérande „Nature&Progrès”, delikatnie wędzony na zimno na drewnie bukowym, bez dodatków ani konserwantów. Oferujemy również delikatną gamę wędzonych i marynowanych łososi, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
Francja, Roquefort
Stworzona 35 lat temu, AQUALANDE jest europejskim liderem w dziedzinie akwakultury. Firma rozwijała się we wszystkich obszarach branży akwakulturowej. Rozwijała się poprzez trzy dynamiczne filary: selekcję i reprodukcję, hodowlę pstrągów oraz przetwórstwo pstrągów. Grupa AQUALANDE angażuje się w działania na rzecz zrównoważonej i odpowiedzialnej akwakultury w środowisku naturalnym.
Francja, Vitrolles
Firma Micéli jest ekspertem w swojej dziedzinie, dziedziczącym tradycyjne umiejętności i wieloletnie doświadczenie zawodowe. To przedsiębiorstwo o ludzkiej skali, które wybiera i opracowuje najlepsze sardele z pełnym poszanowaniem tradycji. Micéli jest dystrybuowane w supermarketach oraz w tradycyjnym obiegu we Francji i w Europie. Nasza firma jest reprezentowana w większości krajów europejskich. Nie wahaj się, przyjdź i odkryj nasze produkty. Micéli zabierze Cię w podróż po świecie sardeli: w filetach, zwiniętych, w sosie, naturalnych w oleju, w sałatce ...
... produktów (norma HACCP) dla lepszego bezpieczeństwa żywności. Ta polityka jakości, połączona z ciągłym wysiłkiem handlowym i poszerzaniem asortymentu, pozwoliła na rozszerzenie bazy klientów o prestiżowe domy towarowe oraz na eksport. Alimentation Fine de France oferuje obecnie, pod swoimi markami M. de Turenne, Atelier Turenne i Lou Bersac, gamę ponad 1200 produktów o uznanej jakości, odnawianą co pół roku o nowe, oryginalne i ekskluzywne propozycje, takie jak Selôvin.
Francja, MONTREDON CORBIERES
Specjalizująca się w przetwarzaniu produktów morskich, MERISUD oferuje swoje wyroby pod dwiema markami: Richesses de la Mer w działach świeżych oraz Armand Blot w działach delikatesowych. Około pięćdziesięciu referencji nosi markę kuchni południowej. Pastis, koniak, pomidor, szafran, koper włoski, wino białe, oliwa z oliwek... Z minimum 50% ryb w składzie, na czołowej pozycji znajdują się krem z i...
Francja, St Christol Les Ales
Na usługach gastronomii od 1936 roku, Coudène, obecnie europejski lider w produkcji „brandade de morue”, potrafił się zdywersyfikować, tworząc gamę specjałów południowych: brandade de morue, Parmentier, tapenade, kawior z bakłażana, zupa rybna, rouille, aïoli... oraz całą gamę nowych smakołyków do smarowania.
Francja, AUBAGNE
Firma Kruz Seafood specjalizuje się w handlu mrożonymi produktami rybnymi. Dzięki ponad 25-letniemu doświadczeniu oraz zaufanym dostawcom, którzy są traktowani jako partnerzy, firma zdołała ugruntować swoją pozycję na rynku europejskim.
Francja, Saint Jean De Luz
Francja, Port-saint-louis-du-rhône
Francja, Chevilly Larue
Francja, La Boissiere Ecole
Francja, Concarneau
Francja, Lau Balagnas
Francja, Bastia
Francja, Festes-Et-Saint-André
Francja, Collioure
Francja, Saint Quay Portrieux
Francja, Carentan
Francja, Wimille
Francja, Wimille
Francja, Quiberon
Francja, Montreuil
Francja, La Motte Servolex
Francja, Arzon
Francja, Port Saint Louis Du Rhône

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play