• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • dairy

Wyniki dla

Dairy

FrancjaLille Nord-Pas-de-CalaisProducent/wytwórca
  1. NAWA PHARMA

    Francja

    Verified by europages badge

    Witamy w firmie Nawa Pharma! Jesteśmy zarejestrowaną firmą farmaceutyczną opierającą się na badaniach naukowych i specjalizującą się w produkcji oraz handlu lekami naturalnymi, jak również w usługach prywatnego etykietowania dla branży Medycznej i Zdrowotnej. Nawa Pharma jest międzynarodową firmą obecną w Turcji, Malezji i Francji, która rozszerzyła swoją działalność na Kuwejt, Arabię Saudyjską, ZEA, Katar i Egipt. Nasz zespół badawczy ma ponad 25 lat doświadczenia w badaniach i rozwoju produktów naturalnych i jest odpowiedzialny za odkrywanie nowych produktów o wysokiej wartości handlowej. Nasza firma jest w czołówce badań i rozwoju produktów naturalnych o niezawodnych korzyściach bezpieczeństwa, takich jak kosmetyki naturalne, nutraceutyki i witaminy, farmaceutyki, zaopatrzenie medyczne, zdrowa żywność i napoje. W dziedzinie usług oferujemy usługi z zakresu tworzenia receptur na zamówienie, budowania marki kosmetycznej klienta, marketingu, konsultacji, opracowywania strategii biznesowej, planu strategicznego i rozwiązań inwestycyjnych dla firm działających w branży ochrony zdrowia. Prosimy nie wahać się i skontaktować się z nami!

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1880 roku Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmelków w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kruszony) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki obecności na całym świecie i 4 zakładom produkcyjnym, firma Sethness Roquette stała się wiodącym producentem karmelków. KARMELKI BARWIĄCE: Karmelki barwiące są najczęściej stosowanymi barwnikami w przemyśle spożywczym. Karmelki barwiące, znane ze swojej jakości, oferują szeroką gamę rozpuszczalnych rozwiązań do wszelkich zastosowań w celu ujednolicenia koloru. CUKRY PALONE: W postaci płynnej lub sproszkowanej, cukry palone są karmelizowanymi cukrami, które dodają produktom spożywczym smaku i/lub karmelowego koloru. KARMELKI AROMATYCZNE: Aromatyczny karmel powstaje w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry jadalne. W postaci płynnej lub stałej zapewnia mniej lub bardziej wyraźny smak karmelu, w zależności od potrzeb. W zależności od sposobu przyrządzenia można znaleźć karmelki miodowe, tradycyjne lub mocne. KARMELKI SPECJALNE: Karmelki specjalne to duża rodzina karmelków, od karmelków mlecznych po karmelki z solonym masłem, karmelki wegańskie i karmelki o obniżonej zawartości cukru… Te karmelki, w formie pasty lub kruszone, oferują unikalną teksturę i smak każdego produktu. Można stosować różne składniki (miód, mleko, śmietanę, czekoladę, masło, tłuszcze roślinne itp...).