Francja, Clichy
...Masło kakaowe to naturalny tłuszcz pozyskiwany z ziaren kakao, głównie z odmian Theobroma cacao, które są szeroko uprawiane w Afryce. Afrykańskie masło kakaowe jest szczególnie cenione za swoją jakość, czystość i unikalne właściwości, wykorzystywane w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i farmaceutycznym.
Francja, Brignais
...Płatki owsiane w czekoladzie gorzkiej Pełnoziarniste zboża Bogate w błonnik Powoli pieczone w piekarniku Chrupiące i smaczne Przepis wegański Krótka lista składników Sposób użycia Wsypać do miski z mlekiem/napoju roślinnego lub użyć jako dodatek do twarogu lub deseru. Składniki Płatki owsiane* 66%, czekolada gorzka* 10% (kakao: min. 57%) (masa kakaowa*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe...
Francja, Loire Authion
...Masło kakaowe surowe, wytwarzane w sposób rzemieślniczy w Burkina Faso. Jego właściwości to: - zmiękcza i nawilża skórę - utrzymuje skórę w dobrym stanie - pomaga unikać negatywnych skutków czynników zewnętrznych na skórę Bogate w kwasy tłuszczowe: oleinowy, stearynowy i palmitynowy. Twardy tłuszcz, intensywny zapach kakao, kolor beżowy. Rozpuszczalny w alkoholu lub ciepłych olejach...
Francja, Objat
...Składniki: mąka pochodzenia francuskiego, czekolada biała 33% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, emulgator: lecytyna rzepakowa), 12,24% figi, cukier brązowy, cukier puder, masło, jajko, skórka pomarańczowa, migdał, proszek do pieczenia. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1797Kj, 429Kcal, tłuszcz 20g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12g, węglowodany 57g, w tym cukry 39g, białko 5,2g, sól 0,06g.
Francja, Saint Orens De Gameville
... MLECZNA (cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, ziarna kakao, emulgator lecytyna SOJOWA, wanilia), migdały, pralinę sezamową (sezam, cukier, emulgator lecytyna SOJOWA, wanilia), MIGDAŁY, masło kakaowe, ORZECHY LASKOWE, czekolada biała (cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, emulgator lecytyna SOJOWA, ekstrakt waniliowy), cukier drobny, ciastko drobno pokruszone (mąka PSZENNA, cukier, tłuszcz...
Francja, Furiani
...SKŁADNIKI Czekolada mleczna 33,6% (cukier, masło kakaowe, proszek z mleka pełnotłustego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), canistrelli (mąka pszenna, wino białe, wódka, olej słonecznikowy, sól), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz mleczny bezwodny, białko mleka, sól, mąka słodowa jęczmienna, proszek do pieczenia: E500II), owoce suszone (migdały, orzechy laskowe), syrop glukozowy, cytrusy, sorbitol, owoc passiflory, herbata (rooibos, nepeta, koper włoski, mięta), rum, pasta migdałowa, śmietana UHT, gluten, naturalne barwniki. Referencja: EC240LAIT...
Francja, Bessancourt
...minimalna ilość to 50 kg. Możemy jednak dostarczyć nawet tonę, a nawet więcej. Ceny są dostosowane i maleją w zależności od ilości. Nasze profesjonalne zespoły są do Państwa dyspozycji i gwarantują odpowiedź w ciągu 24 godzin. Jesteśmy zdeterminowani, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby naszych obecnych klientów, a także przyszłych, aby zapewnić trwałe partnerstwo w czasie. Podkreślamy, że nie jesteśmy nabywcami surowców, jesteśmy wyłącznie hurtownikami i dostawcami.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play