...Transportuj mięso w sposób bezpieczny, przestrzegając niezbędnych warunków higienicznych dzięki temu pojemnikowi plastikowemu E-2 o wymiarach 600x400x200 mm, wykonanym z polipropylenu.
Można go układać w stosy i wkładać jeden w drugi, co pozwoli zaoszczędzić miejsce podczas transportu i przechowywania w stanie pustym.
Objętość: 40 litrów...
...MARTIN jest firmą specjalizującą się w sprzedaży mięsa hurtowo.
Pakowanie próżniowe pozwala na dłuższe przechowywanie produktów w bardzo dobrych warunkach. Dzięki tej metodzie przechowywania jakość produktu pozostaje niezmieniona po otwarciu opakowania.
Nasze produkty pochodzą głównie z Anglii, Irlandii, Austrii, Nowej Zelandii oraz Argentyny.
Oferujemy również produkty pakowane w PAD (gotowe do krojenia).
... jej mięsu delikatne marmurkowanie i łagodną strukturę.
Grand Caractère wybrał przezroczystą technologię Skin Pack do swoich opakowań. Idealnie przylega do mięsa i pozwala zobaczyć produkt bezpośrednio na półce, aby dokonać wyboru w zależności od swoich upodobań: marmurkowanie, kolor, kształt, … . Z myślą o redukcji marnotrawstwa żywności, Grand Caractère wybrał technologię Skin Pack w próżni, aby wydłużyć czas przechowywania. Już nigdy nie przegapisz daty ważności w swojej lodówce.
...Nos
Bardzo aromatyczny, delikatny, subtelny i pachnący. Nuty dzikich owoców (jeżyna, czarna porzeczka), przypraw i lukrecji.
Usta
Chrupiące i rasowe taniny, finezja, piękna równowaga, doskonała elastyczność, aromatyczna trwałość.
Dopasowanie do potraw: mięso czerwone, mięso białe, dziczyzna, drób, ser i grzyby.
Winifikacja: starzenie w nowych dębowych beczkach w jednej trzeciej.
Oko: Piękny...
La Maison Garbay i Ferma de Compreste łączą siły, aby zaoferować Państwu najwyższej jakości drób z Gers, hodowany na wolnym powietrzu, a także produkty pochodne, takie jak konserwa z foie gras. Drób na Święta to specjalność Maison Garbay, która oferuje do wyboru: suchy kapon, indyka wiejskiego, pulardę itd. Technika suchego opierania, która jest stosowana, pozwala podwoić czas przechowywania...