• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso z jałówki

Wyniki dla

Mięso z jałówki - Francja

Francja
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. CB VIANDES DISTRI

    Francja

    Verified by europages badge

    Założone z pasji do doskonałości i zaangażowania na rzecz jakości, prowadzące handel mięsem przedsiębiorstwo CBViandes-Distri słynie ze swoich wysokiej jakości produktów i wyjątkowej obsługi klienta. Wyróżniamy się dążeniem do dostarczania szerokiej gamy starannie dobranych mięs, aby wyjść naprzeciw zróżnicowanym potrzebom naszych klientów. W CBViandes-Distri, naszą misją jest dostarczenie Ci wysokiej jakości wyrobów, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasza dbałość o wysoką jakość sprawia, że wybieramy mięsa pochodzące wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępne jako świeże i mrożone. Staramy się budować trwałe relacje z naszymi partnerami, oferując indywidualne rozwiązania, dostosowane do specyficznych potrzeb. Bez względu na to, czy reprezentujesz firmę z branży restauracyjnej, czy też jesteś detalistą, dysponujemy mięsem, którego potrzebujesz, aby usatysfakcjonować Twoich najbardziej wymagających klientów. Proponujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso baranie. Stawiając na CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, dla którego najważniejsze są wysoka jakość i satysfakcja jego klientów. Dołącz do nas i odkryj różnicę, którą może wnieść dostawca mięsa zaangażowany na rzecz doskonałości i wysokiej jakości.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  4. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  5. BRESSUIRE VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    Przedsiębiorstwo BRESSUIRE EXPORT jest ubojnią bydła zlokalizowaną w Bressuire, we Francji. Jesteśmy dostawcami mięsa wołowego, a zwłaszcza świeżego mięsa młodego bydła. Sprzedajemy także tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, odkostnionego lub nie, jest przeznaczona do wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parteneska itp.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

    Francja

    Verified by europages badge
  2. ILCO FOOD

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma ILCO FOOD, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, Podroby, świnie, Cielęcina - mięso z rzeźni, Jagnięcina - mięso z rzeźni, i Podroby. Ma siedzibę w Rungis Cedex, Francja.

  3. BRETAGNE VIANDES RESTAURATION SAS

    Francja

  4. EVOLUTIS

    Francja

  5. SARL LACOMBE

    Francja

    Firma SARL LACOMBE, roku i działającą w sektorze Bydło rogate. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Konina - mięso z rzeźni, Mięso z rzeźni i świeży drób, i Konina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w St Santin De Maurs, Francja.

  1. ROYALE VOLAILLE

    Francja

  2. COOPERATIVE AGRICOLE ELPOR

    Francja

    Firma COOPERATIVE AGRICOLE ELPOR, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Lamballe Cedex, Francja.

  1. ANJOU VIANDES

    Francja

    Firma ANJOU VIANDES, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Doue La Fontaine, Francja.

  2. FIPSO INDUSTRIE

    Francja

    Firma FIPSO INDUSTRIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wieprzowina - mięso z rzeźni, mięso wieprzowe, i pasztety wieprzowe. Ma siedzibę w Lahontan, Francja.

  3. SIBCAS SA

    Francja

    Firma SIBCAS SA, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Baranina - mięso z rzeźni, Trzoda chlewna, Baranina - mięso z rzeźni, i Trzoda chlewna. Ma siedzibę w Surgères, Francja.

  4. PROVENT SAS

    Francja

    Firma PROVENT SAS, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Chambery, Francja.

  5. CHARCUTERIE SALAISONS PIVETEAU

    Francja

    Firma CHARCUTERIE SALAISONS PIVETEAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Montbert, Francja.

  6. BICHON GL

    Francja

    Firma BICHON GL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Challans, Francja.

  7. MARTIN

    Francja

  8. R. NOUET ET FILS

    Francja

    Firma R. NOUET ET FILS, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Baranina - mięso z rzeźni, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w La Mancelliere Sur Vire, Francja.

  1. LOUDEAC VIANDES

    Francja

  2. SARL ETABLISSEMENTS LESPOUNE ET FILS

    Francja

  3. CHEVILLE DE L ISERE SARL

    Francja

  4. STE D' EXPLOITATION DE LA CHARCUTERIE BERTHON SARL

    Francja

  5. ALGO FOODS

    Francja

    Firma ALGO FOODS, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Import-eksport artykułów rolno-spożywczych. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, mięso wieprzowe, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Rungis Cedex, Francja.

  6. SOCIETE VIOL FRERES

    Francja

    Firma SOCIETE VIOL FRERES, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Châteaubriant, Francja.

  7. ORIENTAL VIANDES

    Francja

    Firma ORIENTAL VIANDES, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, i Cielęcina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Granges Sur Vologne, Francja.

  8. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Francja

    Firma LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Sisteron, Francja.

  9. ETABLISSEMENTS MALVOISIN SAS

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS MALVOISIN SAS, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, i Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Bavincourt, Francja.

  10. TERRE & PAILLE

    Francja

    Firma TERRE & PAILLE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wieprzowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach świeże mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Pont-Aven, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo