...Lista składników:
Cukier, olej palmowy, ORZECHYLASKOWE 13%, odtłuszone mleko w proszku 8,7%, kakao odtłuszczone 7,4%, emulgatory: lecytyny [SOJA] wanilina
Alergeny:
Mleko, Orzechy, Soja
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Nie przechowywać w lodówce.
Kod EAN:8000500150245
Kod artykułu:500201
Średni termin przydatności do spożycia:360 dni
Kraj pochodzenia:FRANCJA
Opakowanie zbiorcze:15 UVC
Opakowanie paletowe:1485 UVC (czyli 99 paczek)
Marka:Nutella
Słowa kluczowe:nutella...
...Pyszne praliny z chrupiącymi orzechami laskowymi, pokryte miodem AOP z Korsyki, idealne do podjadania o każdej porze dnia w trakcie małego głodu.
Waga: 160 g
Składniki: Migdały 65%, Cukier, Miód AOP z Korsyki, Syrop glukozowy. Może zawierać śladowe ilości innych
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła
Deklaracja żywieniowa na: 100 g
Energia: 2429 kJ (567 kcal)
Tłuszcze: 40 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g
Węglowodany: 44 g
w tym Cukry: 37 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,07 g...
...*, kawałki czekolady gorzkiej* 7% (kakao: min. 57%)(masa kakaowa*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe*, wanilia w proszku*), białko ryżowe*, cukier z nieoczyszczonej trzciny cukrowej*, brązowy cukier z trzciny cukrowej*, mielone orzechylaskowe*, kawałki orzechów*, proszek do pieczenia: wodorowęglan sodu. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi.
Waga: 180g
Bio: Tak
Wegańskie: Tak...
... mleko w proszku 7%, syrop glukozowy. Może zawierać: orzechylaskowe, orzechy i jaja.
Alergeny pod lupą
Mleko, pszenica, soja.
Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Régilait Dżem Mleczny z nutą speculoos przechowuje się przez 15 miesięcy przed otwarciem i 1 miesiąc po otwarciu, w temperaturze pokojowej. Nie wkładać do lodówki po otwarciu.
Rurka plastikowa, korek: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
...gruba sól szara z Wyspy Ré, orzechylaskowe z Lot i Garonne
Cukier 100% naturalny:
- cukier buraczany z Francji, nierafinowany, naturalny aromat malinowy, naturalny barwnik z buraka różowego (E162, E330)
Zastosowanie do bitej śmietany, jogurtów, bez, wypieków, lodów wodnych, makaroników
Referencja: COFFRETFDM...
...Maison Lesage
Kremowe i smakowite, te pasty do smarowania nie zawierają oleju palmowego, są na bazie oleju chia, bezglutenowe i bogate w omega 3.
Składniki: ORZECHYLASKOWE z Piemontu 35%, cukier, MLEKO w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, olej chia, olej z otrębów ryżowych, olej słonecznikowy, kakao w proszku, emulgator lecytyna SOJOWA.
...czekolada gorzka (ziarna kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna słonecznikowa, wanilia), cukier, proszek kakaowy
Wartości odżywcze na 100g: Energia 2624kJ / 634kcal, Tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g, Węglowodany 15g, w tym cukry 12g, Białko 13g, Sól 0,04g
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla ciepła (16-20°C) i wilgoci.
Waga netto: około 130g
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy...
...Całkowita zawartość owoców:
Przygotowana z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Składniki i alergeny:
Figa, jabłko, orzechylaskowe, cukier, sok z cytryny, żelujący: pektyny jabłkowe.
Średnie wartości odżywcze na 100 g
Energia 1021/241 kJ kcal
Tłuszcze < 0.5 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0.1 g
Węglowodany 57 g
W tym cukry 51 g
Białko 0.5 g
Sól 0.01 g
Delektując się każdą łyżką Panier...
...Nasza pasta do smarowania to połączenie czekolady gorzkiej Excellence 55 % oraz pysznego praliné z migdałów i orzechów laskowych. Od śniadania po podwieczorek, a także jako poranna przekąska, nasza pasta do smarowania zawsze będzie z Tobą!
Składniki: migdały, orzechylaskowe, cukier, czekolada gorzka 55 %...
... śladowy wspomaga funkcjonowanie układu mięśniowego i nerwowego oraz pomaga utrzymać prawidłowe ciśnienie krwi.
Zawartość węglowodanów w postaci organicznego cukru trzcinowego: ten rafinowany cukier zawiera sole mineralne.
Kilka smaków napojów (kakao, kawa [soja], owoce leśne [soja], czekolada [100% białka grochu], deser waniliowy [soja], deser kakaowo-orzechowy [soja i orzechylaskowe] oraz...
... THC, więc nie mają żadnego efektu psychotropowego!
Jak spożywać czekoladę Bloom&Cie?
Otwórz tabliczkę czekolady CBD Bloom&Cie
Zjedz 1 lub 2 kostki (lub więcej?)
Nie zapomnij schować czekolady z powrotem do opakowania po spożyciu
Przechowuj swoją czekoladę CBD Bloom&Cie maksymalnie 2 miesiące po otwarciu
Składniki
Czekolada gorzka (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*), migdały, orzechylaskowe, orzechy pekan, pistacje, żurawina, suszone figi, olej kokosowy MCT, CBD (ekstrakt z konopi cannabidiol), terpeny i dużo miłości!
Smak: Intensywna czekolada 71% kakao
CBD: 10mg na kostkę...