Usytuowana w sercu zatoki Bourgneuf, nasza produkcja rozciąga się na 6 hektarach starannie rozmieszczonych parków ostrygowych, aby wykorzystać specyfikę regionu. Dzięki naszej wiedzy dostosowujemy nasze techniki w zależności od warunków: spokojna zatoka do hodowli naszych młodych ostryg oraz bardziej eksponowane obszary do ich tuczu i optymalnego wykończenia. Nasze ostrygi są rygorystycznie sorto...
Francja, Bourcefranc-Le-Chapus
Najbardziej elegancka nazwa przypisana ostrydze to AMÉLIE, owoc czterech lat intensywnej pracy na morzu. To morskie stworzenie, będące pomiędzy rybą a muszlą, odmawia otwarcia się przed kimkolwiek, opierając się nieznajomym. Nasze zespoły, kierowane wartościami pasji, doskonałości i oddania, każdego dnia wcielają w życie nieustanne pragnienie przekraczania swoich granic. AMÉLIE stoi jako ośrodek ...
Francja, Gouville-Sur-Mer
...Nasza ostryga z Normandii IGP wyróżnia się wyrafinowanym charakterem i wyjątkowym słonym smakiem. Hodowana w czystych, bogatych w składniki odżywcze wodach wybrzeża normandzkiego, ta ostryga korzysta z idealnych warunków do swojego rozwoju.
Francja, Ares
Odkryj stymulujący i kreatywny świat TAKAYAKA! Podziel się swoimi emocjami zapachowymi! Używaj perfum MADE IN FRANCE skomponowanych z 100% czystych i naturalnych olejków eterycznych. Wzmocnij swoją gościnność dzięki urokliwym świecom, OLEOPHORES, prostym i funkcjonalnym dyfuzorom, które są łatwe w użyciu i można je ładować. Wybierz charakterystyczne spraye, aby spersonalizować swoje powitanie w ka...
Francja, Riec Sur Belon
...Berceau naszych ostryg, rzeka Belon skrywa skarby… Ostryga płaska z Belon, która po raz drugi z rzędu zdobyła medal na Konkursie Ogólnym Rolniczym. Dojrzewająca w Belon, prawdziwy rarytas: ta płaska ostryga z Bretanii, znana również jako „La Belon”, kryje w sobie unikalny smak i subtelny posmak orzechów. Kalibry: nr 000-00-0-1-2-3-4 / Opakowanie: x12p-x25p-x50p-x100p...
Francja, Livron-Sur-Drôme
...Otwórz swoje ostrygi bez wysiłku, czysto i bezpiecznie. Jak to działa? Wystarczy włożyć tył ostrygi na stalową końcówkę, a następnie obrócić ostrygę wokół własnej osi, bez użycia siły, jak klucz, a następnie wykonać prosty ruch dźwigni w dół, podążając za nachyloną powierzchnią klucza. Gotowe, ostryga jest otwarta i gotowa do degustacji! Wyprodukowano we Francji - Nagrodzona na międzynarodowym konkursie wynalazków Lépine w Paryżu.
Francja, Saint-Vaast-La-Hougue
Producent wykwintnych ostryg z Saint-Vaast-La-Hougue. Roczna produkcja wynosi 70 ton. Ostryga z Saint-Vaast-La-Hougue ma słynny orzechowy smak, jest bardzo zrównoważona, hojna i chrupiąca. Dodatkowo jest bardzo jodowana.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania