Firma CCAG znajduje się w Pluneret w departamencie Morbihan (56). Specjalizuje się w druku na przedmiotach lub innowacyjnych produktach reklamowych, które można personalizować, a także na produktach przeznaczonych dla Restauratorów / Cateringów / Sprzedaży na wynos / Owoców morza / Producentów małży, skorupiaków / Rybaków / całej sztuki stołowej.
Dla restauratorów realizujemy spersonalizowane pod...
... obfita gleba. Historia Marennes-Oléron opowiada o istnieniu parków znanych z ich wyjątkowych właściwości, gwarantujących co roku jednorodne i hojne ostrygi. Z tych cennych tajemnic nasi rzemieślnicy ostrygowi czerpią swoją wiedzę, rezerwując dla AMÉLIE wyjątkowe miejsca w parku ostrygowym Marennes-Oléron.
Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
... mogły uzyskać gęste i jędrne mięso oraz wyraźny smak w ustach.
Nasze ostrygi specjalne królewskie: produkt najwyższej jakości, który otrzymuje naszą pełną uwagę: bardzo niska gęstość w stawie, specyficzna hydraulika, środowisko z obfitością pożywienia, co pozwala na uzyskanie wyjątkowego, bardzo gęstego mięsa, które daje długi, słony, a następnie słodki smak w ustach. Niezwykła równowaga między słodyczą a słonością.
... produktem, który można znaleźć w ich pięciu zbiornikach. Oferują również homara królewskiego, przegrzebki, szlachetne ryby pochodzące z połowów małych łodzi przybrzeżnych, małże i ostrygi z Marennes. Dodatkowo sprzedają kawior azjatycki (Schrenki)... ECREVISSE obsługuje klientów z segmentu premium, w tym restauracje (60%) – ekskluzywne lokale gastronomiczne i hotele luksusowe, detalistów rybnych (30%) oraz eksport (10%). Jeśli chodzi o eksport, ECREVISSE współpracuje głównie z Azją.
...Firma zajmująca się przetwarzaniem i mrożeniem ostryg Marennes d'Oléron. Pracujemy z produktami w 100% pochodzenia naturalnego i regionalnego, aby zapewnić smaki i wartości odżywcze. Nasze ostrygi nr 3 o jakości IGP są podawane w połówkach muszli, wzbogacone różnymi smakami, i są mrożone na surowo. Przeznaczone dla GMS i RHD do pieczenia w temperaturze 200°C. Eksportując do Włoch i Azji, nasza młoda firma rozwija inne przepisy na bazie ostryg, zawsze z poszanowaniem natury i z pewnością jeszcze nie raz Was zaskoczy.