...Czerwona kapusta ekologiczna, znana pod nazwą łacińską Brassica Oleracea, należy do rodziny kapustowatych. Po przyjęciu do zakładu, czerwone kapusty będą myte, krojone, blanszowane, a następnie mrożone metodą IQF.
Kapusta czerwona pochodząca z rolnictwa ekologicznego: 100%
Całkowita energia: 32,8 Kcal 138 kJ
Błonnik pokarmowy: 2,3 g
Białko: 1,61 g
Sól: 0,04 g...
Od 2021 roku firma PROVENCE PRIM specjalizuje się w produkcji i wysyłce owoców i warzyw w Bouches-du-Rhône.
Zlokalizowani w sercu Prowansji, w gminie Châteaurenard, Provence Prim jest blisko swoich producentów. Nasza firma o ludzkiej skali pozwala nam na selekcję produktów wysokiej jakości i ich staranną kontrolę, aby zapewnić optymalną świeżość. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów. Jesteś...
Od 2013 roku, EBBO FOOD CONSULTANT jest specjalistą w dziedzinie dresseuse pocheuse dla piekarni i cukierni. To jedyne dresseuse na rynku wyposażone w 3D, przegrodę do ciast z dużą ilością dodatków, gilotynę do ciastek współekstrudowanych i wiele innych technologii. Dostawca maszyn do Twoich aplikacji słonych i słodkich od prawie 10 lat. Nasz zespół konsultantów jest również do Twojej dyspozycji w...
Od 2019 roku firma TGN 409 specjalizuje się w produkcji biżuterii złotej 18k dla Francji oraz eksportu skierowanego do profesjonalistów w dziedzinie jubilerstwa i haute joaillerie. Biżuteria jest w pełni zaprojektowana i wyprodukowana we Francji.
- Biuro rozwoju 3D
- Projektowanie
- Druk 3D
- Produkcja biżuterii – Oprawa
TGN 409 zapewnia usługi najwyższej jakości: od zamówienia, przez modelowanie...
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac.
La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny.
Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.