...Odkryj nasze produkty nagrodzone na Światowym Festiwalu Kiełbasy edycja 2023.
MEDAL ZŁOTY Kiełbasa sucha z ziołami prowansalskimi
MEDAL SREBRNY Kiełbasa sucha z czystego mięsa wieprzowego
MEDAL SREBRNY Kiełbasa sucha
MEDAL SREBRNY Chorizo łagodne
Mały + :
Idealne pudełko, aby urozmaicić smaki i aromaty, które uzależni cię!
UGS:2200056000000-1
Waga:1,2 kg
Precyzja dotycząca wagi: Produkt...
...Ręcznie robiona kiełbasa, wytwarzana jak dawniej. Cienko pokrojona, następnie delikatnie umieszczona w słoiku ze szkła, który jest w 100% recyklingowalny, a nawet zwrotny! W wersji Marmite o wadze 300g.
DLC: 90 dni
Waga: 300g
Pochodzenie: Laissac, Aveyron...
Rodzina produktów stworzona w najczystszej tradycji górskich wędlin. Opracowana z najlepszych kawałków mięsa, nasza gama Grande Tradition jest kwintesencją rzemiosła Batistou.
SZYNKI
Nasze szynki pochodzą wyłącznie z rygorystycznie wyselekcjonowanych francuskich świń i inspirowane są okrągłym krojem zwanym „Parme”. Umiarkowanie solone i ręcznie wcierane w suchą sól, następnie powoli suszone z p...
Jesteśmy centralą zakupową produktów spożywczych suchych, świeżych i mrożonych, specjalizującą się również w projektowaniu i produkcji zestawów racji żywnościowych 24H "Meal Ready to Eat" - MRE, przeznaczonych do celów wojskowych i humanitarnych.
Nasza oferta jest bardzo zróżnicowana, jesteśmy w stanie dostarczyć w dużych ilościach zarówno mrożone kurczaki, olej roślinny, koncentrat pomidorowy, w...
...Ręcznie robiona kiełbasa suszona aromatyzowana papryką Espelette AOP, z czystego wieprzowiny z Południowego Zachodu IGP, powstała na podstawie tradycyjnej, lokalnej receptury. Ta kiełbasa jest wytwarzana z chudego mięsa i tłuszczu z łopatki wieprzowej z Południowego Zachodu IGP, grubo mielonego (dokładnie 80% mięsa chudego i tylko 20% tłuszczu). Dzięki temu uzyskuje się kiełbasy o wyrazistym smaku.
... jednocześnie dymne! Tak, dobrze przeczytałeś. Dymne, jak kiełbasa z Morteau. Złożone piwo, które zaskakuje i odnosi duży sukces. - "Douce Fumée" 3.8% Alc: białe piwo Session CRUE! Żaden proces gotowania nie miał miejsca. To znaczy, że nie ma goryczki, białko nie zostało skondensowane. Stąd nazwa, słodki dym. ------ Linia sygnaturowa: Piwa w ciągłym procesie pracy, dojrzewające w beczkach z drewna, które...