...Temperówka DIVA o pojemności 8 kg pracuje w trybie ciągłym automatycznie, posiada system kąpieli wodnej aż do temperowania z chłodzeniem za pomocą sprężarki chłodniczej.
Maszyna jest wyposażona w mieszalnik, który utrzymuje czekoladę w stanie płynnym i jednorodnym, włącznik czasowy do automatycznego uruchamiania prędkości czekolady, pedał zatrzymania wypływu, programowalny dozownik oraz...
...Czekoladziarka 5L czarna Casselin
Podstawa z ABS i zbiornik z poliwęglanu
Mieszadło ze stali nierdzewnej
Utrzymanie temperatury za pomocą systemu kąpieli wodnej
Zbiornik ze stali nierdzewnej z termostatem bezpieczeństwa
Regulowany termostat temperatury: + 65 ° do 85 ° C
Zdejmowany kran z systemem antykropelkowym
Wskaźnik pracy / wyłączenia świetlny
Taca ociekowa
Pojemność: 5 litrów
Moc: 1006 W / 230 V
Wymiary: S 410 x G 280 x W 460 mm
Waga: 8,4 kg
Czekoladziarka dostępna również w wersji 10L (zobacz poniżej nasze powiązane produkty).
Ref:CCH5LN...
...Reguła Wyrównująca Ramka Cukiernicza Duża Reguła Z Zaokrąglonymi Zębami, idealna do przygotowywania lodowych deserów, oper, deserów... ta reguła pozwala na wygładzenie ganaszów, jednocześnie tworząc wzory.
Reguła grzebieniowa z plastiku, 2 wzory na regule.
Z tą plastikową regułą wygładź swoją przygotowaną masę w ramce cukierniczej, a następnie narysuj pożądane wzory. Możesz jej również używać doczekolady i biszkoptów.
Referencja: DLP70.19
W magazynie: 22 Produkty
Wymiary: 700 X 80 Mm...
...Zgrzewarka pozioma flowpack WIKI to elektronicznie sterowana maszyna pakująca, która zapewnia idealnie hermetyczne opakowanie.
To wszechstronny sprzęt, który można zainstalować w małej przestrzeni dzięki niewielkim wymiarom.
Jest szczególnie odpowiednia do pakowania małych produktów.
WIKI to idealna maszyna dla producentów czekolady, cukierków, ciastek, nugatów... Doskonała do pakowania produktów spożywczych, ale także nieżywnościowych: kosmetyków, farmaceutyków....
Sprzęt ten może być wyposażony w różne opcje (drukarka termotransferowa, chłodnica...)...
... 2,4 KW – 1KM
Kondensator tropikalizowany do 46 °C
Grupa chłodnicza Made In France, jednostka hermetyczna (marka Tecumseh) 2446 tropikalizowana
230 V mono.
Produkcja: 180 porcji po 80 g lodów na godzinę
Opcje:
Kondensator wodny
Podwójna kondensacja powietrze/woda
Silnik Leroy-Somer (Francja)
Pokrywa izolacyjna
Obudowa ze stali nierdzewnej
Z tą maszyną do lodów włoskich chcieliśmy spróbować przepisu na lody włoskie o smaku białej czekolady z kokosem. Nie będziesz w stanie się oprzeć!
...Podziel się lub podaruj radość z rozpływającymi się truflami czekoladowymi Lindt Lindor. Od 1845 roku Mistrzowie Czekolady Lindt łączą swoje umiejętności i najlepsze składniki, aby wyprodukować idealnie okrągłą skorupkę czekoladową z nieodparzalnie słodkim, rozpływającym się nadzieniem. Lindor jest idealny na specjalne okazje, dodając odrobinę szczęścia do każdej celebracji i stanowi doskonały prezent, który zrobi wrażenie lub będzie cieszył się z przyjaciółmi i bliskimi.
Wyprodukowane przez mistrzów czekolady Lindt
Kremowe trufle z czekolady mlecznej
Idealne na prezenty
600g...
... została stworzona dla profesjonalistów z branży piekarskiej/cukierniczej na rynkach eksportowych, a jej celem jest oferowanie składników wysokiej jakości dostosowanych do potrzeb najbardziej wymagających profesjonalistów. Oferujemy gamę, która obejmuje prawie 500 referencji i nieustannie wzbogaca się o nowe produkty: aromaty, barwniki, alkohole, czekolady, owoce suszone, w syropie, kandyzowane...