Francja, Montauroux
...Temperówka DIVA o pojemności 8 kg pracuje w trybie ciągłym automatycznie, posiada system kąpieli wodnej aż do temperowania z chłodzeniem za pomocą sprężarki chłodniczej. Maszyna jest wyposażona w mieszalnik, który utrzymuje czekoladę w stanie płynnym i jednorodnym, włącznik czasowy do automatycznego uruchamiania prędkości czekolady, pedał zatrzymania wypływu, programowalny dozownik oraz...
Francja, Saint Lambert De La Potherie
...Ten dyspenser czekolady pozwala na podgrzewanie lub utrzymywanie czekolady w cieple, bez jej brązowienia czy tworzenia grudek. Ten dyspenser czekolady ma pojemność 9,5L i będzie idealny dla stowarzyszeń, hoteli lub jarmarków bożonarodzeniowych. Użycie tego profesjonalnego dyspensera polega na najpierw podgrzaniu czekolady, a następnie przelaniu jej do czekoladziarki. Dzięki termostatowi w...
Francja, Griesheim Sur Souffel
... również wydajne narzędzia do przygotowywania wypieków i czekolady. Jakość i precyzja są na pierwszym miejscu. Znajdziesz również wszystko, co potrzebne do pracy z ciastem: wałki, trzepaczki, noże do ciasta, foremki do wykrawania itp... Dostarczamy również wszystko, co potrzebne do łatwego robienia ravioli. Na koniec proponujemy sekcję "pizzeria", w której znajdziesz łopaty do pizzy, naczynia do pizzy, nożyki do krojenia oraz profesjonalne pojemniki do przechowywania ciasta!
Francja, Nîmes
...Czekoladziarka 5L czarna Casselin Podstawa z ABS i zbiornik z poliwęglanu Mieszadło ze stali nierdzewnej Utrzymanie temperatury za pomocą systemu kąpieli wodnej Zbiornik ze stali nierdzewnej z termostatem bezpieczeństwa Regulowany termostat temperatury: + 65 ° do 85 ° C Zdejmowany kran z systemem antykropelkowym Wskaźnik pracy / wyłączenia świetlny Taca ociekowa Pojemność: 5 litrów Moc: 1006 W / 230 V Wymiary: S 410 x G 280 x W 460 mm Waga: 8,4 kg Czekoladziarka dostępna również w wersji 10L (zobacz poniżej nasze powiązane produkty). Ref:CCH5LN...
Francja, Talant
...Reguła Wyrównująca Ramka Cukiernicza Duża Reguła Z Zaokrąglonymi Zębami, idealna do przygotowywania lodowych deserów, oper, deserów... ta reguła pozwala na wygładzenie ganaszów, jednocześnie tworząc wzory. Reguła grzebieniowa z plastiku, 2 wzory na regule. Z tą plastikową regułą wygładź swoją przygotowaną masę w ramce cukierniczej, a następnie narysuj pożądane wzory. Możesz jej również używać do czekolady i biszkoptów. Referencja: DLP70.19 W magazynie: 22 Produkty Wymiary: 700 X 80 Mm...
Francja, Rungis
...Nowa formuła bez dwutlenku tytanu. Ulepszona stabilność we wszystkich poziomach pH pianek. Gotowa do użycia gorąca polewa o smaku białej czekolady, idealna do pełnego pokrycia deserów i zapewnienia dobrej trwałości dekoracji.
Francja, Pierrelatte
...Zgrzewarka pozioma flowpack WIKI to elektronicznie sterowana maszyna pakująca, która zapewnia idealnie hermetyczne opakowanie. To wszechstronny sprzęt, który można zainstalować w małej przestrzeni dzięki niewielkim wymiarom. Jest szczególnie odpowiednia do pakowania małych produktów. WIKI to idealna maszyna dla producentów czekolady, cukierków, ciastek, nugatów... Doskonała do pakowania produktów spożywczych, ale także nieżywnościowych: kosmetyków, farmaceutyków.... Sprzęt ten może być wyposażony w różne opcje (drukarka termotransferowa, chłodnica...)...
Francja, Cleron
...Podziel się lub podaruj radość z rozpływającymi się truflami czekoladowymi Lindt Lindor. Od 1845 roku Mistrzowie Czekolady Lindt łączą swoje umiejętności i najlepsze składniki, aby wyprodukować idealnie okrągłą skorupkę czekoladową z nieodparzalnie słodkim, rozpływającym się nadzieniem. Lindor jest idealny na specjalne okazje, dodając odrobinę szczęścia do każdej celebracji i stanowi doskonały prezent, który zrobi wrażenie lub będzie cieszył się z przyjaciółmi i bliskimi. Wyprodukowane przez mistrzów czekolady Lindt Kremowe trufle z czekolady mlecznej Idealne na prezenty 600g...
Francja, Cohade
... 2,4 KW – 1KM Kondensator tropikalizowany do 46 °C Grupa chłodnicza Made In France, jednostka hermetyczna (marka Tecumseh) 2446 tropikalizowana 230 V mono. Produkcja: 180 porcji po 80 g lodów na godzinę Opcje: Kondensator wodny Podwójna kondensacja powietrze/woda Silnik Leroy-Somer (Francja) Pokrywa izolacyjna Obudowa ze stali nierdzewnej Z tą maszyną do lodów włoskich chcieliśmy spróbować przepisu na lody włoskie o smaku białej czekolady z kokosem. Nie będziesz w stanie się oprzeć!
Francja, Paris
L Forms : Eksperci w projektowaniu form silikonowych Tworzymy wysokiej jakości formy silikonowe do różnych zastosowań kreatywnych w branży profesjonalnej i przemysłowej. Nasze specjalności obejmują : Czekolady : Nasze formy pozwalają na tworzenie czekolad o delikatnych kształtach i drobnych detalach, idealnych dla rzemieślników czekoladowych, którzy chcą zaimponować swoim klientom lub rozwijać...
Francja, Joinville-Le-Pont
...a także do produkcji granity. Nasz wybór sprzętu i produktów gwarantuje jakość i świeżość gotowych wyrobów. Dodatkowo dostarczamy preparaty, miksery i formy specjalnie zaprojektowane dla przemysłu lodowego, pomagając w tworzeniu idealnych deserów lodowych pod względem tekstury i smaku. Poza lodami, nasz katalog obejmuje maszyny do czekolady, cappuccino, gofrów, bitej śmietany i naleśników, co...
Francja, Arconnay
Dostawca zamrażarek dla piekarni i cukierni. Dostawca maszyn cukierniczych i sprzętu piekarniczego. Maszyny Trittico z programami automatycznymi. Trittico Executive 17 programów automatycznych. Producent maszyny do bitej śmietany dla piekarni i cukierni. Tort Grand Froid: sprzęt do ekspozycji tortów w sklepie w temperaturze ujemnej. Producent oblewarki czekoladowej K4. Stały dystrybutor czekolady dla piekarni i cukierni. Oblewarki do musów czekoladowych, oblewarki do bawarskich, oblewarka do bomb czekoladowych, oblewarka do dekoracji czekoladowych. Wyciskarka Bravo do makaroników, bezek...
Francja, Chalon-Sur-Saône
... systemów cięcia strumieniem wody dla przemysłu spożywczego (ciastka, produkty świeże i mrożone). Na przykład, ChefCut, kompaktowa maszyna do cięcia strumieniem wody dla cukierników, producentów czekolady, cateringów i przemysłu spożywczego, umożliwia bardzo precyzyjne cięcia produktów świeżych lub mrożonych w dowolnym kształcie. Maszyny do cięcia HYDROPROCESS są również wykorzystywane przez przemysł...
Francja, Beaune
... została stworzona dla profesjonalistów z branży piekarskiej/cukierniczej na rynkach eksportowych, a jej celem jest oferowanie składników wysokiej jakości dostosowanych do potrzeb najbardziej wymagających profesjonalistów. Oferujemy gamę, która obejmuje prawie 500 referencji i nieustannie wzbogaca się o nowe produkty: aromaty, barwniki, alkohole, czekolady, owoce suszone, w syropie, kandyzowane...
Francja, Benfeld
Specjalizująca się w dekoracjach spożywczych, PCB CREATION oferuje profesjonalistom z branży cukierniczej i gastronomicznej bardzo szeroką gamę dekoracji: gotowe dekoracje z czekolady lub pianki, dekoracje do samodzielnego wykonania, dekoracje do czekoladowych słodyczy lub deserów, to wszystko produkty mające na celu ułatwienie dekoracji. PCB nieustannie poszukuje nowych procesów, aby zaspokoić...
Francja, Paris
MATÉQUIP sprzedaje i dystrybuuje maszyny do pakowania i konfekcjonowania: zgrzewarki, termozgrzewarki do tacki, maszyny do zakrywania, kompletne linie do pakowania produktów świeżych, konserwowanych lub mrożonych, procesy czekoladowe i pakowanie czekolady. Partnerzy MATÉQUIP to liderzy światowi w swoich dziedzinach, jeśli chodzi o maszyny do pakowania i konfekcjonowania: CM-OPM, CM-FIMA, FUTURA i...
Francja, Lognes
...) oraz rozwiązania do pakowania pionowego (VFFS) i ważenia dla rynków piekarnictwa, pizzy, tortilli, sałatek, owoców, warzyw, mięsa, sera, chusteczek, czekolady, słodyczy, mrożonek i innych branż. ILAPAK projektuje i produkuje również dostosowane rozwiązania maszyn flowpack (HFFS) oraz rozwiązania do pakowania i ważenia (VFFS). Nasi inżynierowie projektowi i eksperci branżowi współpracują z Państwem...
Francja, Ittre
... różnorodną klientelę, która wnosi swoje doświadczenie i sugestie. Współpraca z tymi klientami, liderami w swoich dziedzinach, przyniosła nam wiedzę w różnych sektorach przemysłu. Cukrownie, kamieniołomy, centra recyklingu, zakłady recyklingu szkła, huty szkła, fabryki czekolady, zakłady biometanizacji, cementownie, centrale betonowe, piecze do spalania oraz wszelkiego rodzaju zakłady wykorzystujące przenośniki taśmowe w swoim procesie. Feraser jest projektantem i twórcą zgarniaczy do taśm transportowych; jeśli nie znajdziesz satysfakcji w naszej ofercie produktów, nie wahaj się z nami skontaktować.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play