...Czyste pasty pistacjowe
Pasty pralinowe i/lub aromatyzowane i/lub barwione (barwniki naturalne lub nie-azo)
Notatki: gorzka migdał, lub owocowa, prażona
Kolory: od głębokiej zieleni do pastelowej zieleni, aż po brązowo-zielony...
...Pasta figowa VIJAYA jest produkowana przez nas, wyłącznie z fig z Turcji, bez innych składników. Dzięki temu zachowuje wszystkie smaki całej figi.
Reference:12002...
Poprzez firmę LIMOUZI SAVEURS, naszą pasją jest odkrywanie cudów terroiru corrézien, tworząc przepisy, które potrafią zaskoczyć i zachwycić. Zawsze w poszukiwaniu nowości, udostępniamy nasze umiejętności, aby zaoferować Państwu wyrafinowane i pyszne produkty.
Jesteśmy dumni z naszego zaangażowania w produkcję wszystkich naszych wyrobów w naszym warsztacie w Objat (19), z naszą ekipą cukierników i...
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe.
Już od kilku lat...
Specjalista w dziedzinie owoców suszonych od 1982 roku, nasza firma PALIMEX importuje, przetwarza i pakuje owoce suszone najwyższej jakości w naszej manufakturze znajdującej się na MIN w Rungis.
▶ Nasza manufaktura na MIN w Rungis - Jesteśmy do Twojej dyspozycji!
W 2020 roku opracowaliśmy specjalny proces prażenia owoców suszonych oraz proces przyprawiania. Mistrzostwo, jakość i innowacja to atu...
...Produkt bogaty w błonnik, ENTÉZYM Cubes dostarcza błonnika owsianego, który przyczynia się do zwiększenia objętości stolca, a także rabarbaru i śliwki.
Ta pastaowocowa jest również wzbogacona karobem, ekstraktami z macierzanki morskiej i anyżu zielonego, które wspierają prawidłowe funkcjonowanie jelit oraz pomagają w trawieniu.
Kiedy jest zalecany?
ENTÉZYM Cubes może być zalecany jako...
...Maison Lesage
Pastaowocowa z Prowansji w polewie z praliné gianduja z migdałami z Prowansji oraz owocową polewą.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C.
Składniki: cukier, masło kakaowe, migdały z Prowansji, pasta kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy w proszku, stabilizator sorbitol w proszku, morela, czereśnia, figi, truskawka, woda, truskawka, czereśnia, fig, morela, żelujący pektyna, środek do pokrywania guma arabska, kwas cytrynowy, lecytyna sojowa.
...wanilia, tarta tatin, krem nugatowy, pastaowocowa lub krem calisson). Na Boże Narodzenie, Dzień Matki, Dzień Ojca, Walentynki lub każdą inną okazję, możesz wysłać pudełko do wybranej osoby. Najpierw dokonujesz wyboru w sklepie w Challans w Vendée lub na stronie internetowej, a następnie Délices d'Anvers zajmują się wysyłką Twojej paczki w ciągu 48 godzin z Twoją wiadomością. Efekt zaskoczenia jest...