...Pod koniec lat 2000-nych, ketje pracował przez dwa lata w restauracji na hiszpańskiej plaży w Marbelli. Odkrył wtedy, że Andaluzjczycy nie mają sosu Andaluz dla swoich frytek. Jedzą patatas bravas: rodzaj "frytek-andaluz", podawanych jako tapas.
Obecnie, Brussels Ketjep wprowadza zupełnie nowy sos Brava z belgijskim akcentem. Smak Andaluzji wzmocniony pikantnością patatas bravas.
Wymiary: 7 X 15,5 X 5,5 (cm)
Waga netto: 319g
Objętość: 300mL...
...Sos curry w kolorze żółtym, półpłynny i lekko pikantny, z kropkami curry. Idealny sos do dań bazowych z kurczakiem lub krewetkami, również w rożkach. Może być wzbogacony śmietaną. Istnieje nieskończona ilość curry, które są częścią gastronomii półwyspu indyjskiego (Indie, Pakistan, Nepal, Malediwy), w Azji Południowo-Wschodniej, Chinach, Fidżi, Korei, Japonii itd. Jednak wymienienie ich wszystkich wymagałoby wydania obszernej książki.
...Ten francuski sospikantny powstał w 2014 roku. Piment chipote, piment cayenne, habanero i cytryna mają za zadanie pobudzić Twoje kubki smakowe, a przecier pomidorowy dodaje tekstury i słodyczy, a następnie przyprawy, kolendra, czosnek i cebula nadają długość.
Będzie idealnym dodatkiem do Twojego mięsa wołowego, fajitas, tataru itp...
Składniki: Wyłącznie naturalne składniki, bez barwników i...