Francja, Paris
...Pod koniec lat 2000-nych, ketje pracował przez dwa lata w restauracji na hiszpańskiej plaży w Marbelli. Odkrył wtedy, że Andaluzjczycy nie mają sosu Andaluz dla swoich frytek. Jedzą patatas bravas: rodzaj "frytek-andaluz", podawanych jako tapas. Obecnie, Brussels Ketjep wprowadza zupełnie nowy sos Brava z belgijskim akcentem. Smak Andaluzji wzmocniony pikantnością patatas bravas. Wymiary: 7 X 15,5 X 5,5 (cm) Waga netto: 319g Objętość: 300mL...
Francja, Grigny
...Sos curry w kolorze żółtym, półpłynny i lekko pikantny, z kropkami curry. Idealny sos do dań bazowych z kurczakiem lub krewetkami, również w rożkach. Może być wzbogacony śmietaną. Istnieje nieskończona ilość curry, które są częścią gastronomii półwyspu indyjskiego (Indie, Pakistan, Nepal, Malediwy), w Azji Południowo-Wschodniej, Chinach, Fidżi, Korei, Japonii itd. Jednak wymienienie ich wszystkich wymagałoby wydania obszernej książki.
Francja, Wissous
...Pikantny Ikra Z Dorsza Ref: SAL053 Zawartość: 200 g...
Francja, Guenange
...Ten francuski sos pikantny powstał w 2014 roku. Piment chipote, piment cayenne, habanero i cytryna mają za zadanie pobudzić Twoje kubki smakowe, a przecier pomidorowy dodaje tekstury i słodyczy, a następnie przyprawy, kolendra, czosnek i cebula nadają długość. Będzie idealnym dodatkiem do Twojego mięsa wołowego, fajitas, tataru itp... Składniki: Wyłącznie naturalne składniki, bez barwników i...
Francja, Vaulx-En-Velin
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania