• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • świnie

Wyniki dla

Świnie - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. HOLY FARM

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma HOLY FARM, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach żywność, świnie, pieprz, i HOLY FARM. Ma siedzibę w Meaux, Francja.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  3. LA MAISON DES PRODUCTEURS

    Francja

    Firma LA MAISON DES PRODUCTEURS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Bydło rogate. Jest również obecna w dziedzinach świnie, i specjalności - mięso wolowe. Ma siedzibę w Flamanville, Francja.

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  5. ATELIER DU SAVON

    Francja

    Firma ATELIER DU SAVON, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby kosmetyczne. Jest również obecna w dziedzinach mydła, świece, i mydła w płynie. Ma siedzibę w Seillans, Francja.