• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czerwona papryka

Wyniki dla

Czerwona papryka - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. KTRACO

    Francja

    Verified by europages badge

    Od ponad 20 lat KTRACO specjalizuje się w sektorze świeżych i suszonych owoców i warzyw zarówno u producentów, jak i dystrybutorów. Firma pozycjonuje się jako profesjonalista w tej dziedzinie, zarówno pod względem wiedzy o produktach rolnych, ich odmianach, jak i dostępności, gwarantując jednocześnie ich jakość. Oferuje wyłącznie świeże, wysokiej jakości owoce i warzywa. Dlatego KTRACO oferuje tylko produkty z codziennego przyjazdu, które są dostępne na ich platformie sprzedaży online. Prosimy o kontakt z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.