• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • swieze produkty

Wyniki dla

Swieze produkty - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. BIO FAST

    Francja

    Verified by europages badge

    Bio Fast jest producentem ekologicznych warzyw. Od 20 lat staramy się produkować wysokiej jakości warzywa w naszym rodzinnym gospodarstwie w północnej Francji. W 2015 roku zdecydowaliśmy się przekształcić nasze gospodarstwo w rolnictwo ekologiczne, aby sprostać oczekiwaniom społeczeństwa i być bardziej zgodnym z naszymi przekonaniami. Możemy teraz zaoferować nasze ziemniaki i buraki, a także marchew, cebulę i szereg warzyw przeznaczonych zarówno na rynek produktów świeżych, jak i przemysłowych, pakowanych luzem, w big-bagach i siatkach. Nasze certyfikaty Bio, Global Gap, Label Rouge i HVE 3 pozwalają nam spełniać oczekiwania konsumentów. Dzięki idealnej lokalizacji w połowie drogi między Paryżem a Lille możemy z łatwością obsługiwać wiele różnych miejsc docelowych. Prosimy o kontakt i złożenie zamówienia już dziś!

  2. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

    Francja

    Verified by europages badge
  3. FERME DE GREZELADE

    Francja

    La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących najlepszą tradycję kulinarną, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw na bazie foie gras. Firma wytwarza produkty świeże i konserwy domowego wyrobu. Oferuje pasztety foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki i foie gras półgotowane), piersi z kaczki, kacze nóżki i potrawy gotowane. Sprzedaje także przystawki takie jak smalec z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały takie jak kacze nóżki w pomarańczach i fasolkę cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade oferuje także szeroki asortyment koszyków i kuferków z produktami regionalnymi. Produkty są w sprzedaży w naszych własnych sklepach, delikatesach i restauracjach. W budowie jest sala konferencyjna i restauracja, których zakończenie przewidziano na rok 2016.

  4. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  5. SA SEIGNEURIE & FILS

    Francja

    Firma SA SEIGNEURIE & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny - hurt, Pasztety i pasztetówki, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Fonsorbes, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. KTRACO

    Francja

    Verified by europages badge

    Od ponad 20 lat KTRACO specjalizuje się w sektorze świeżych i suszonych owoców i warzyw zarówno u producentów, jak i dystrybutorów. Firma pozycjonuje się jako profesjonalista w tej dziedzinie, zarówno pod względem wiedzy o produktach rolnych, ich odmianach, jak i dostępności, gwarantując jednocześnie ich jakość. Oferuje wyłącznie świeże, wysokiej jakości owoce i warzywa. Dlatego KTRACO oferuje tylko produkty z codziennego przyjazdu, które są dostępne na ich platformie sprzedaży online. Prosimy o kontakt z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.