...TERRINE LEŚNA Z CZARNĄ TRUFLE. Wspaniała równowaga między czarnym diamentem a subtelną mieszanką grzybów sprawia, że ta terrina to prawdziwa uczta gastronomiczna. Twoje zmysły są pobudzone: węch, tekstura, smak, wzrok – wszystko to sprowadza się do jednego słowa: przyjemność.
SKŁADNIKI: olej kokosowy (35%), woda, białka sojowe, drożdże piwne bio, grzyby, musztarda, olej rzepakowy, sól, agar-agar...
...Nie pójdziesz więcej na targ bez tego białego lub dwutonowego kosza. Idealny do zbierania grzybów dzięki dużej powierzchni i niskiemu splotowi, pozwoli Ci na ich rozłożenie.
Istnieją 2 modele:
Mały model: D 45 cm - S 31 cm - W 15 cm
Duży model: D 55 cm - S 35 cm - W 17 cm
Produkcja francuska...
...Suszone dzikie pieczarki - Francja: Zestaw prezentowy z borowikami i smardzami - Wspaniały zestaw nr 6, będący połączeniem "Króla i Królowej lasów", dzieli się na 3 pyszne słoiki dzikich grzybów: Borowik extra suszony 20g, Borowik w proszku 70g oraz Smardz w proszku 50g. Produkty naturalne, bez dodatków i konserwantów, ponieważ dom Caudale nie idzie na kompromisy w kwestii jakości!
...Krótko mówiąc, to prawdziwa wkładka terenowa i na każdą porę roku, ponieważ izoluje zarówno od ciepła, jak i zimna.
Numer referencyjny produktu: 18
Skład produktu: Wkładka z filcu i węgla aktywnego
Produkcja: Wyprodukowano we Francji
Rozmiar: 19...
Grupa GELPASS specjalizuje się w zakresie mrożonych warzyw, grzybów i owoców. Jest to wiodący gracz w segmencie „mrożonych produktów roślinnych” od 1996 roku. Dysponuje szeroką gamą produktów surowych i przetworzonych. Od warzyw, przez grzyby, po owoce i zioła aromatyczne, a także purée, mieszanki warzywne czy indywidualne zapiekanki.
Na rzecz przemysłu spożywczego, z produkcją wynoszącą 80 000...
produkcja rzemieślnicza i lokalna wysokiej jakości konserw z dzikich grzybów, przygotowanych oraz sosów grzybowych, przeznaczonych dla delikatesów, hurtowników żywności i restauracji. Sosy z grzybów leśnych gotowe do użycia, bez dodatków, bez konserwantów, bez aromatów, clean label. Produkcja w regionie Auvergne Rhône-Alpes. Morze, borowiki, mieszanka leśna, sparassis, mleczaje, shii-take...