Francja, Montauroux
Od 2013 roku, EBBO FOOD CONSULTANT jest specjalistą w dziedzinie dresseuse pocheuse dla piekarni i cukierni. To jedyne dresseuse na rynku wyposażone w 3D, przegrodę do ciast z dużą ilością dodatków, gilotynę do ciastek współekstrudowanych i wiele innych technologii. Dostawca maszyn do Twoich aplikacji słonych i słodkich od prawie 10 lat. Nasz zespół konsultantów jest również do Twojej dyspozycji w...
Francja, Brignais
...*, kawałki czekolady gorzkiej* 7% (kakao: min. 57%)(masa kakaowa*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe*, wanilia w proszku*), białko ryżowe*, cukier z nieoczyszczonej trzciny cukrowej*, brązowy cukier z trzciny cukrowej*, mielone orzechy laskowe*, kawałki orzechów*, proszek do pieczenia: wodorowęglan sodu. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi. Waga: 180g Bio: Tak Wegańskie: Tak...
Francja, Furiani
...Składniki czekolada gorzka, czekolada mleczna (masa kakaowa, masło kakaowe, mleko pełne, cukier, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), smarties, mąka, cukier brązowy, proszek do pieczenia, sól. Waga 650g Referencja: COOKI...
Francja, Carentan
... profesjonalistów, przemysłu lub RHF. Produkujemy i sprzedajemy karmel w różnych formach i przepisach, a także oferujemy profesjonalistom Produkty Spożywcze Przemysłowe (PSP): - Karmel płynny do polew, glazur lub nadzień - Kawałki karmelu do ciastek, chlebów, briochek, lodów, trufli…: Przepis klasyczny, śmietana z Normandii, masło solone, AOP. - Kawałki karmelu termostabilnego do odporności na pieczenie - Proszek karmelowy Jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów i możemy wspierać Państwa w rozważaniach oraz potrzebach rozwojowych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania