• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kiełbasy

Wyniki dla

Kiełbasy

FrancjaTuluza i Południe-Pireneje
  1. FERME DE LA ROUSSE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma FERME DE LA ROUSSE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, kiełbasy BIO, wędliny wieprzowe, i piwa w butelkach. Ma siedzibę w La Fouillade, Francja.

  2. CHARCUTERIE ROUCH

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ROUCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, i Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Ma siedzibę w Foix, Francja.

  3. OBERTI

    Francja

    Firma OBERTI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Szynka. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  4. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Francja

    Firma SA SALAISONS DU LACAUNAIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Szynka, Pasztety i pasztetówki, Wędliny i mięso peklowane, Szynka, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  5. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Francja

    Firma SARL LES GORGES DE L AVEYRON, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w La Bastide-L' Évêque, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. SACOR

    Francja

    Firma SACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny - hurt, eksport szynki, sucha kiełbasa, i kiełbasa. Ma siedzibę w Villefranche De Rouergue, Francja.