• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wedliny i mieso peklowane

Wyniki dla

Wedliny i mieso peklowane

FrancjaTuluza i Południe-Pireneje
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. BOUSQUET VIANDE

    Francja

    Firma BOUSQUET VIANDE, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Ćwiartowanie mięsa. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wędliny i mięso peklowane, Baranina - mięso z rzeźni, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wędliny i mięso peklowane, mięso wołowe, i Baranina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Luc La Primaube, Francja.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francja

    Firma STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, produkty żywnościowe konserwowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Castres, Francja.

  5. SACOR

    Francja

    Firma SACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny - hurt, eksport szynki, sucha kiełbasa, i kiełbasa. Ma siedzibę w Villefranche De Rouergue, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Francja

    Firma ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wołowe, wędliny wieprzowe, i wędliny - hurt. Ma siedzibę w Saint-Lizier, Francja.

  2. OBERTI

    Francja

    Firma OBERTI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Szynka. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  3. MAISON MILHAU

    Francja

    Firma MAISON MILHAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, Pasztety i pasztetówki, i Składniki spożywcze do mieszanek peklujących. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  4. CHARCUTERIE ROUCH

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ROUCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, i Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Ma siedzibę w Foix, Francja.

  5. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francja

    Firma CHARCUTERIE COMMENGES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i regionalne wyroby rzeźnicze. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  1. SAS MICOULEAU

    Francja

    Firma SAS MICOULEAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, i dostawcy potraw cassoulet. Ma siedzibę w Beaumont De Lomagne, Francja.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  1. SA SEIGNEURIE & FILS

    Francja

    Firma SA SEIGNEURIE & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny - hurt, Pasztety i pasztetówki, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Fonsorbes, Francja.

  2. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Francja

    Firma SA SALAISONS PYRENEENNES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Peklowanie mięsa - urządzenia, Szynka, Peklowanie mięsa - urządzenia, i szynka górska. Ma siedzibę w Ibos, Francja.

  3. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS G. BORIES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka, i kiełbaski. Ma siedzibę w Plaisance, Francja.

  4. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Francja

    Firma SA SALAISONS DU LACAUNAIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Szynka, Pasztety i pasztetówki, Wędliny i mięso peklowane, Szynka, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  5. SALAISONS DE L'ADOUR

    Francja

    Firma SALAISONS DE L'ADOUR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w LOUEY, Francja.

  6. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Francja

    Firma SARL LES GORGES DE L AVEYRON, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w La Bastide-L' Évêque, Francja.

  7. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS CANCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Wyroby masarskie konserwowe, Mięso konserwowe, i Wyroby masarskie konserwowe. Ma siedzibę w Villeneuve, Francja.

  8. SODIBEK

    Francja

    Firma SODIBEK, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Tarbes, Francja.

  1. FRANCERIES ET FILS

    Francja

    Firma FRANCERIES ET FILS, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Salies Du Salat, Francja.

  2. STE DES PRODUITS D ARMAGNAC

    Francja

    Firma STE DES PRODUITS D ARMAGNAC, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Alkohole i wyroby spirytusowe, Pasztety i pasztetówki, Alkohole i wyroby spirytusowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Eauze, Francja.

  3. LE TRIPOUX GASCON

    Francja

    Firma LE TRIPOUX GASCON, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Beaumarches, Francja.

  4. CALMON SARL

    Francja

    Firma CALMON SARL, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Vayrac, Francja.

  5. ETS MIQUEL SA

    Francja

    Firma ETS MIQUEL SA, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Bouillac, Francja.

  6. STE FONTALBAT MAZARS CHARCUTERIE DU CAUSSE

    Francja

    Firma STE FONTALBAT MAZARS CHARCUTERIE DU CAUSSE, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Montsalès, Francja.

  7. CUISINE COTE SUD

    Francja

    Firma CUISINE COTE SUD, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Cahors, Francja.

  8. SARL FOUR GASSIE FRERES

    Francja

    Firma SARL FOUR GASSIE FRERES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  9. SOCIETE SERRES COMPAGNIE

    Francja

    Firma SOCIETE SERRES COMPAGNIE, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Alban, Francja.

  10. SARL CHARCUTERIE DU CARLADEZ

    Francja

    Firma SARL CHARCUTERIE DU CARLADEZ, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Mur De Barrez, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo