Francja, Outreau
Francja, Paris
...Subtelne połączenie świeżego łososia i wędzonego łososia w połączeniu ze świeżymi liśćmi koperku sprawia, że ten produkt jest klasykiem, którego nie można przegapić. Składniki: Łosoś świeży 44%, łosoś wędzony, śmietana, bulion rybny, cebula, oliwa z oliwek, koperek, sól, agar-agar, biały pieprz. Waga netto: 90 g...
Francja, Descartes
...Łosoś wędzony norweski Dbając o jakość naszych produktów, przykładamy dużą wagę do jakości naszych surowców. Dlatego też ustalamy z naszymi dostawcami specyfikację, wybierając hodowle w Norwegii, Szkocji i Irlandii. Łosoś wędzony dziki ze Szwecji Produkt ten dostępny jest tylko w sezonie połowowym (od października do kwietnia), ponieważ nasz wędzony łosoś produkowany jest wyłącznie z...
Francja, L'union
...jednocześnie zwiększając objętość i trwałość gotowego produktu. - Przygotowania lub Mixy, które łączą prostotę użycia z wysoką jakością gotowego produktu (Mix beszamelowy, Mix blinów,…) - Aromaty, które są stosowane w produktach cateringowych, aby aromatyzować lub wzmacniać aromatyzację (aromat pizzy, aromat wędzony, Tex Mex, cebula, krewetka, łosoś,…) Jak w przypadku wszystkich naszych innych kategorii składników, nasze laboratorium pozostaje do Państwa dyspozycji, aby sformułować produkt, którego potrzebujecie.
Francja, Besancon
...W KUCHNI: Papryka słodka ma wiele zastosowań w kuchni: kurczak, hamburger, kebab, omlety, wędzony łosoś, szaszłyki wszelkiego rodzaju, mus z awokado... Papryka słodka to niezbędna przyprawa w kuchni. ZALETY Papryka słodka jest bogata w witaminy A, C, E. Zawiera wiele przeciwutleniaczy. W umiarkowanym przyprawieniu potraw = Pełna witamin i przeciwutleniaczy.
Francja, Landeleau
... recepturze, idealnie nadaje się dla osób dbających o linię i/lub zdrowie. Ten naleśnik jest dobrze wypieczony, w celu zachowania trwałości. Można go spożywać na zimno w formie kanapki, a także na śniadanie i podwieczorek (posmarowany masłem lub z czekoladą, dżemem…), a także jako dodatek do obiadu i kolacji. Pomysł na posiłek: Na posiłek można go nadziać wszystkim, co tylko przyjdzie do głowy: - masło, ser gruyère, szynka, jajko, - masło, wędzony łosoś, sok z cytryny - ser, sałata - kiełbasa - wędzony boczek - z małymi warzywami...
Francja, Pertuis
...W Saumoneraie Saint Martin, warsztacie tradycyjnego wędzenia, szanujemy wielką tradycję, aby odkryć prawdziwym miłośnikom smak autentycznego łososia. Każdy łosoś jest traktowany indywidualnie, został wybrany świeży (a nie mrożony), solony na sucho solą z Guérande „Nature&Progrès”, delikatnie wędzony na zimno na drewnie bukowym, bez dodatków ani konserwantów. Oferujemy również delikatną gamę wędzonych i marynowanych łososi, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
Francja, Fresnes
Jesteśmy francuską firmą z siedzibą w Île-de-France, dostarczającą restauracjom i cateringom na terenie całej Francji owoce morza. - Świeże i mrożone ryby - Małże - Krewetki - Produkty przetworzone, takie jak wędzony łosoś itd. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji.
Francja, PEYREHORADE
...firma BARTHOUIL produkuje wędzone łososie najwyższej jakości. Firma BARTHOUIL oferuje również inne ryby (wędzona węgorz), produkty ekologiczne (łosoś ekologiczny, terriny ekologiczne), kawior, ikrę rybną, taramę, regionalne specjały (konfitury z kaczki, świeże, wędzone, suszone piersi...) oraz gastronomiczne zestawy prezentowe.
... delikatesów przeznaczonych dla profesjonalistów. Dom MASSE to przede wszystkim pasja do dobrych produktów, takich jak wędzony łosoś, kawior, mięso (prosięta, bezkościowy kark prosięcia, bezkościowy udziec prosięcia, łopatka prosięcia z kością, tylna golonka prosięcia z kością, a także podroby, takie jak nerki cielęce i serca cielęce, wołowina / jagnięcina, oraz oferta mięs krojonych i bardziej szczegółowych nazw regionalnych, drób i dziczyzna, wędliny, grzyby i ravioli, skorupiaki, produkty morskie i ślimaki, oleje i octy oraz delikatesy.
Założona w 1989 roku, firma Maison CASTEIGT specjalizuje się w wędzeniu łososia. Łososie pochodzą od partnerów z Szkocji i Norwegii. Następnie są przetwarzane u stóp Pirenejów, całkowicie ręcznie, bez użycia maszyn i gwarantowane, że nigdy nie były mrożone. Maison CASTEIGT sprzedaje swoje łososie we Francji w sieciach handlowych, delikatesach i rybnych sklepach.
Francja, Carentan
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania