Metarom France jest rodzinną firmą średniej wielkości specjalizującą się w tworzeniu, produkcji i dystrybucji rozwiązań aromatycznych oraz karmeli dla przemysłu spożywczego.
Zakorzeniona na rynku słodkich produktów spożywczych i aktywna w branży składników żywnościowych, firma, z siedzibą w Boves (80) w regionie Hauts-de-France, kieruje się wartościami trwałości, bezpieczeństwa i etyki. Jej 140 p...
...Lista składników:
Cukier, olej palmowy, _ORZECHY LASKOWE_ 13%, _MLEKO_ odtłuszczone w proszku 8,7%, kakao odtłuszczone 7,4%, emulgatory: lecytyny [_SOJOWE_] wanilina.
Alergeny:
Mleko, Orzechy, Soja
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Nie przechowywać w lodówce.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość energetyczna (kcal) 539 kcal / 100g
Błonnik 0,11g / 100g...
...Słoik 250g kremu czekoladowego z mlekiem
A co w nim jest?
Tłuszcze roślinne (słonecznik, masło kakaowe), kakao w proszku (cukier, kakao) (26%), cukier, mleko w proszku częściowo odtłuszczone (14%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat: wanilina.
Alergeny pod lupą
Mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć słoik po każdym użyciu.
Słoik i zakrętka: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
...Z jego pysznym zapachem czekolady, jest łatwy w obróbce, a Twoje kreacje będą mogły się również łatwo kleić bez dodatków.
Składniki: cukier; syrop glukozowy; czysta czekolada biała 34% (cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, SERWATKA w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, emulgator E322, aromat wanilina); masło kakaowe; skrobia; woda; emulgatory E422, E415; barwnik E171; konserwant E202...
...Zawartość waniliny w czerwonej wanilii, która wynosi od 1,1 do 2,2 %, zapewnia przyjemny smak z nutą aromatyczną w ustach. Wyróżnia się czerwonawym kolorem i jest poszukiwana przez przemysł.
Rozmiar (cm): 11 do 20
Wanilina (%): 1,2-2,2
Wilgotność (%): 22 do 25 (EU) / <22 (US)...