Francja, Paris
...PRZYGOTOWANIE I WYKOŃCZENIE 100% Picual Monowariant - Zbiór w połowie sezonu (listopad) Gorycz i pikantność obecne, ale zrównoważone Idealne do przygotowania i wykończenia Kartony z 3 pojemnikami (5L)...
Turcja, Izmir
...Oliwa z oliwek extra virgin z regionu Egejskiego w Turcji, tłoczona na zimno dla naturalnego smaku i korzyści zdrowotnych. Z maksymalnym FFA 0,8 i nadtlenkiem 20,0, ta butelka 500 ml jest idealna do gotowania. Ciesz się bogatym smakiem i korzyściami zdrowotnymi już dziś!
Portugalia, Fornos De Ledra
...Ekstra virgin organicznej oliwy z oliwek uzyskanej z oliwek typu Cobrançosa i Verdial. Bardzo niska kwasowość (< 0,2) Średnia gorycz i pikantność. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Hiszpania, Vva Castellon
...Nie ma nic bardziej śródziemnomorskiego niż oliwa z oliwek, uzyskiwana bezpośrednio z oliwek pochodzących z ekologicznych upraw, przy użyciu mechanicznego procesu pierwszego tłoczenia na zimno. Jakość oliwek to alfafarenca, które były uprawiane bez użycia pestycydów ani produktów chemicznych. Wyjątkowy akcent nadaje pomarańcza, która doskonale komponuje się z oliwką, tak że w ustach można odczuć zarówno subtelną słodycz pomarańczy, jak i gorycz oliwki.
Hiszpania, Puente La Reina
...NOTATKI Z DEGUSTACJI: Średnio owocowy i czysty, z aromatami dojrzałych owoców, takich jak jabłko, banan i migdał. Balsamiczny. W ustach ma łagodny początek z obecnością owocowych doznań zapachowych. Zrównoważona gorycz i pikantność. Harmoniczny i trwały.
Turcja, Ayvalik
... oliwek, na języku odczuwalna jest intensywna gorycz i palący smak w gardle. Wartości takie jak witamina E, biofenole, przeciwutleniacze itp. są na najwyższym poziomie. Bez filtracji, przechowywane w zbiornikach chromowych.
Hiszpania, Villanueva De La Reina
...W nosie złożone owocowe aromaty owoców, warzyw i suszonych owoców; zielone jabłko, kiwi, migdał, orzeszki piniowe, liść rukoli i cyprys, z tostowym akcentem, który nadaje całości wielką delikatność. W ustach odczuwalna jest ta sama progresja olfaktoryczna; słodka na początku, gdzie ponownie pojawiają się jabłko i kiwi. W centrum jest warzywna, a na końcu balsamiczna. Elegancka gorycz i delikatna przyprawowość, dobrze zbalansowane. Posmak migdałowy.
... oliwek charakteryzuje się nadprodukcją i odpornością na niskie temperatury do -18 °C. Odmiana Arbekina pozwala na szybkie wejście w produkcję, nawet od 2. roku po posadzeniu, ma bardzo wysoki potencjał produkcyjny i jest odporna na niskie temperatury. GATUNEK: OLIWKA...
... degustacji. Tekstura: Uczucie kremowe i maślane. Pojawiają się kryształy w miodzie, dając uczucie chrupkości. Hojiblanca W nosie, zielony owocowy z aromatami świeżo skoszonej trawy, skórki migdała, pomidora i zielonego jabłka. W ustach średnio trwała gorycz i pikantność. LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera Aparycja wizualna: Biały do bursztynowego. Zapach: Kwiatowy z wyraźnym składnikiem lawendy, niezwykle intensywny i bardzo trwały. Smak: Słodki z nutami kwasowymi, może mieć lekkie nuty słone.
Egipt, Egypt And Uk
... zaawansowanych krajalnic, aby pokroić oliwki bez pestek na równe plastry, co zapewnia spójność produktu. 4. Pokrojone oliwki umieszczane są w solance, aby usunąć gorycz i uczynić je smaczniejszymi. Dodajemy również zioła i przyprawy dla dodatkowego smaku. 5. Sprawdzamy jakość pokrojonych oliwek na różnych etapach, aby upewnić się, że spełniają nasze wysokie standardy. 6. Zautomatyzowane systemy...
...Oliwa z oliwek wyprodukowana z oliwek odmiany YAMALAK SARISI (YAMALAK KABASI) z regionu Aydın, zbieranych w październiku 2019-2020 roku, gdy były jeszcze zielone i miały najwyższą zawartość polifenoli. Wartość kwasowości wynosi maksymalnie 0,2%. Najwyższa temperatura tłoczenia na zimno wynosi 22°C. Nadaje się do spożycia na surowo rano. Wartość polifenoli: 450 mg/kg Owocowość: 5 Gorycz: 5 Pieczenie: 5,5 Zapach: przypomina zieloną herbatę, tymianek, jabłko, gruszkę, trawę. Sprzedawana w filtrze, aby dłużej zachować świeżość.
Hiszpania, Gata-Cáceres
... virgin, o średnich aromatach z nutami banana, trawy, pomidora, jabłka, uzyskując olej łagodny w smaku, ale intensywny w aromacie, świeży i przyjemny dla podniebienia, łącząc słodycz manzanilli cacereña i gorycz picual extremeño, olej, który ma wszystko dla każdego gustu, dlatego jest wyjątkowy w swoim rodzaju. CZYSTY SOK Z OLIWEK BEZ ŻADNYCH RODZAJÓW REFINACJI.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania