...Blanszowanie, wstępne gotowanie, chłodzenie… ciągłe obróbki termiczne to nasza kolejna specjalność. Zatrzymywanie aktywności enzymatycznej, odgazowywanie produktów, ustalanie ich koloru, zachowanie jak największej ilości stopni Brix i smaków; to wszystko są wyzwania w obróbkach termicznych produktów w puszkach konserwowanych lub głęboko mrożonych, mających na celu jakość i bezpieczeństwo żywności...
WATHELET to firma z siedzibą w Brukseli, specjalizująca się od 1920 roku w sprzedaży profesjonalnego sprzętu kuchennego. Nasza szeroka oferta obejmuje urządzenia wentylacyjne i wyciągowe, takie jak okapy, urządzenia do gotowania, takie jak piekarniki, wędzarnie, płyty grzewcze, garnki do ryżu czy palniki, urządzenia chłodnicze, takie jak lodówki, komory chłodnicze czy witryny chłodnicze, a także p...
... jakościowa, ale także istotne z punktu widzenia znanych zagrożeń mikrobiologicznych. Dalsze gotowanie jest z przyczyn konstrukcyjnych wykluczone. Dzięki innowacyjnemu elektrycznemu regenerowaniu na pokładzie, skomplikowane regenerowanie menu w kuchni staje się zbędne!