• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • dorsz

Wyniki dla

Dorsz - Hiszpania

Hiszpania
  1. BACALAOS ALEJANDRA

    Hiszpania

    OD 1932 ROKU NAJLEPSZY DORSZ WÓD PÓŁNOCNYCH. Dzięki tradycyjnym metodom krojenia tworzymy specjalne kawałki do wykonania różnych potraw z naszej gastronomii. Jednocześnie, metoda ta pozwala nam dostosować części, typ krojenia, wagę i rozmiary kawałków do gustów i wymagań naszych klientów.

  2. SALAZONES COBASAL S.L

    Hiszpania

    Firma SALAZONES COBASAL S.L, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ryby wędzone i solone. Jest również obecna w dziedzinach łosoś, sardynka, i dorsz. Ma siedzibę w Baza, Hiszpania.

  3. JAMONES OTERO

    Hiszpania

    Firma JAMONES OTERO, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach dorsz. Ma siedzibę w Vilalba, Hiszpania.

  4. INFOSA

    Hiszpania

    Firma INFOSA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Sól. Jest również obecna w dziedzinach Delikatesowe wyroby spożywcze, Sól przemysłowa, Delikatesowe wyroby spożywcze, Sól przemysłowa, i dorsz rozdrobniony. Ma siedzibę w Rubí, Hiszpania.

  5. MAPESCA SA

    Hiszpania

    MAPESCA, S.A. sprzedaje świeże ryby i skorupiaki złowione na całym wybrzeżu Hiszpanii i kilku krajów Unii Europejskiej. Nasze główne produkty to: Sardynki, Anchois, Sardele, Makrele, Morszczuki, Morszczuki hiszpańskie i importowane, Miętus, Sola, Turbot, Dorsz, Wilk, Mątwa, Kalmary, Ośmiornice, Rekiny mako świeże i mrożone, Psy morskie świeże i mrożone, Tuńczyki (żółtopłetwe, niebieskopłetwe, Patudo), Tuńczyki śródziemnomorskie, Sole, Leszcze, Wilki, Skarpy, Kulbiny, Łososie, Żywe krewetki, Leszcze.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. MESONES DEL SERRANITO

    Hiszpania

    Nasza restauracja Mesón Serranito znajduje się w centrum uprzywilejowanej enklawy architektonicznej Maestranza de Caballería. Jest to typowe, tradycyjne miejsce, podkreślające styl o tematyce związanej z bykiem, z ozdobnymi detalami, jak peleryny, stroje toreadora i łby byków bojowych. Jej andaluzyjska kuchnia oferuje urozmaicone menu na wysokim poziomie, proponujące typowe i tradycyjne dania regionalne własnego wykonania. Jej dania nie do pominięcia: dorsz pil-pil i polędwica cielęca.