...Śliwki, wyselekcjonowane i wysokiej jakości, są macerowane w anyżu przez okres od sześciu do dwunastu miesięcy. Po maceracji pacharán z wszystkich beczek jest mieszany, aby uzyskać spójność. Gdy osiągnięte zostaną ustalone standardy jakości, pacharán jest filtrowany i butelkowany. Na koniec jest filtrowany i butelkowany.
Widok: Czerwony, z pomarańczowym obrzeżem. Aromaty owoców leśnych z prażonymi nutami kawy i anyżowym akcentem. W ustach słodki, mięsisty, elegancki, z długim i utrzymującym się finiszem.
25 % obj. alkoholu.
Pudełko: 31x24x32 cm
Pudełko: 12 butelek...
...Pacharán Neila to owocowy i lekki likier, powstały w wyniku maceracji dzikich śliw w likierze anyżowym. Te śliwy to owoce dzikich cierni (prunus), które przetrwały dzięki temu, że tworzą granicę oddzielającą jedne łąki od drugich, w okolicach wsi Neila (Burgos).
...różnych marek szampana i cavy, ginu walencjańskiego... Oprócz szerokiego asortymentu alkoholi online, w naszym sklepie znajdziesz wszelkiego rodzaju produkty dla gastronomii. Wejdź na naszą stronę i zobacz, co mamy do zaoferowania. Współpracujemy z najlepszymi markami zarówno krajowymi, jak i międzynarodowymi, takimi jak brandy, anyż, napoje spirytusowe, pacharán, orujo, poncz, gin, moscatel...