• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • chorizo

Wyniki dla

Chorizo

HiszpaniaSantiago de Compostella i GaliciaProducent/wytwórca
  1. PORTALCONSA

    Hiszpania

    PORTALCONSA stawia na typowy produkt Galicji, taki jak chorizo tradycyjne i chorizo z cebulą, golonka, boczek, cacheira (głowa wieprzowa)..., nie zaniedbując jednocześnie produktów bardziej generycznych, takich jak stek siekany, kiełbaska lub criollo, a także, oczywiście, zachowując doskonałą jakość surowca z naszego obszaru oraz know-how rąk ekspertów i posiadając infrastrukturę technologiczną, która może jedynie przyczynić się do doskonałości naszych wyrobów.

  2. SADEPOR

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS OBRADOIRO jest skoncentrowana na wytwarzaniu produktów przetworzonych, sprzedawanych pod marką Sadepor. Celem naszej firmy od momentu jej założenia jest stworzenie wachlarza produktów o wysokiej jakości. Te produkty wprowadzone na rynek pod marką Sadepor zostały wytworzone z najlepszych surowców, dostarczonych przez firmę matkę i wyprodukowanych zgodnie z galicyjskimi regułami sztuki.

  3. LUALCO SL

    Hiszpania

    LUALCO S.L. jest przedsiębiorstwem branży mięsnej, wyspecjalizowanym w rozbieraniu tuszy i handlu świeżym mięsem mrożonym oraz głęboko mrożonym. Jego zakłady, poświadczone przez EWG, znajdują się w Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Hiszpania). Głównymi działalnościami i produktami są: rozbieranie tuszy, wędliny (chorizo z Galicji, kiełbasa, rillons, drozd, itd.), produkty peklowane (szynka z Galicji, boczek, flaki, itd.), mięso mielone, chłodnie, podroby i produkty uboczne.