...Cukrowa trzcina (caña de azúcar) to roślina tropikalna należąca do rodziny traw, uprawiana głównie w celu pozyskania cukru. Cukrowa trzcina jest bogata w sacharozę i stanowi jedno z głównych źródeł cukru na świecie. Łodygi tej rośliny są zbierane, wyciskane w celu uzyskania soku, a następnie przetwarzane na cukiersurowy i rafinowany, melasę oraz inne produkty uboczne. Oprócz cukru, cukrowa trzcina jest również wykorzystywana w produkcji bioetanolu i innych produktów przemysłowych.
...1. OPIS PRODUKTU: Cukier do spożycia przez ludzi
2. RODZAJE: Cukier biały rafinowany (ICUMSA 45), Cukier biały kryształowy (ICUMSA 100 - 150), Cukier brązowy surowy (ICUMSA 600 - 1200)
3. POCHODZENIE: Europa (produkcja na bazie buraków), Brazylia (produkcja na bazie trzciny: ICUMSA 45 - 1200) oraz Indie (produkcja na bazie trzciny: ICUMSA 150 - 1200)
4. SPECYFIKACJE: Zgodnie z każdym rodzajem...
... się różne rodzaje dostaw olejów roślinnych.
[1] RAFINOWANY OLEJ DO GOTOWANIA.
[1]. Oleje rafinowane.
A. Rafinowany olej słonecznikowy
B. Rafinowany olej sojowy
C. Rafinowany olej kukurydziany
D. Rafinowany olej rzepakowy
E. Rafinowany olej roślinny
F. Rafinowany olej palmowy
[2]. PRODUKTY NAFTOWE
A. Surowy olej słonecznikowy
B. Surowy olej sojowy
C. Surowe nasiona rzepaku oleistego
D. Surowy olej...