Włochy, Trepuzzi
... Angolą. Afrykańskie akcenty w fascynującej mieszance ziół, przywołujące smak podróży w dół ścieżki wspomnień. Mialma Navy Strength Gin to gin rzemieślniczy produkowany we Włoszech. - w wyglądzie jest krystaliczny, przezroczysty - balsamiczna olfaktoryczna overtura, która szybko przechodzi w słodkie i waniliowe nuty, przerywane suchymi akordami - intensywny na podniebieniu, z świeżym i zdecydowanym finiszem. Pojemność: 70cl - 57%vol...
Francja, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... anisette. Patxaka Egiazki jest wykwintny i przypomina smak deseru, takiego jak tarta tatin. Likiery są delikatne i słodkie, lekko słodkie, pozostawiają piękną długość w ustach, bardzo ekspresyjną. Nos uwalnia delikatne aromaty jabłek z anyżem i karmelu. Patxaka Egiazki nie zawiera sztucznych aromatów ani barwników, jego wygląd i smaki są gwarantowane w 100% naturalne. Butelkowanie, korkowanie i etykietowanie odbywa się również w sposób rzemieślniczy.
Hiszpania, Santa Ponça
Destylarnie Jordi Perello, od 1882 roku zajmujemy się produkcją likierów na wyspie Majorka, anyż, brandy, rumy, wódka, zioła majorkańskie, kremy,...
Francja, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1997 to wyjątkowy rocznik, starzony w dębowych beczkach aż do butelkowania. Ten trunek o mocy 40° oferuje niezapomniane doznania smakowe, złożone z nut suszonej śliwki, białej brzoskwini i kakao. W ustach wyróżnia się swoją okrągłością oraz aromatami palonej kawy, oferując słodkie i długotrwałe zakończenie. Niezależnie od tego, czy jesteś miłośnikiem armagnacu, czy nowicjuszem, ten rocznik z pewnością oczaruje Twoje podniebienie i wzbogaci Twoje chwile degustacyjne.
Szwajcaria, Muri B. Bern
... hiszpańskim migdałem Marcona. Rozróżnia się migdały słodkie i gorzkie. Migdały słodkie nadają się do jedzenia na surowo i są wykorzystywane do słodkich potraw, do dekoracji, jako nadzienie (np. oliwek) lub do produkcji likierów i marcepanu. Migdałów gorzkich nie wolno jeść na surowo. Zawierają one amigdalinę, glikozyd wytwarzający kwas cyjanowodorowy. Mimo to, na specjalnych plantacjach uprawia się migdały gorzkie. Po usunięciu związków kwasu cyjanowodorowego uzyskuje się z nich olej migdałowy gorzki, którym aromatyzuje się likiery i wypieki.
Francja, Le Lauzet Ubaye
... nie są zbyt słodkie, aby uniknąć syropowatego efektu w ustach. Cukier służy jako nośnik aromatyczny. Używamy cytryn ekologicznych (żółtych i zielonych) do produkcji limoncello. Posiadamy certyfikację OGP na Génépy z Alp. Oferujemy specyficzne linie dla Wielkiej Dystrybucji oraz dwie linie "Epicerie fine & caves" (nowoczesna i tradycyjna), a także dla RHF. Możemy również zaoferować alkohole i produkty dostosowane do indywidualnych potrzeb. Uwaga: nadużywanie alkoholu jest niebezpieczne dla zdrowia. Spożywać z umiarem.
Francja, Ducy-Sainte-Marguerite
... na rynek francuski oraz na eksport do Europy i na świat. Domena obecnie uprawia 40 hektarów jabłoni do cydru, które są podzielone na niskopienne i wysokopienne. W sadach znajduje się około trzydziestu odmian, podzielonych na cztery grupy: słodkie, słodko-gorzkie, gorzkie i kwaśne. To mądre połączenie tych różnych odmian pozwoli na produkcję dobrych produktów. Domena posiada solidne know-how...
Włochy, San Gimignano
Fattoria La Torre, wino, restauracja, wynajem pokoi w San Gimignano Siena Włochy. Fattoria La Torre w San Gimignano nosi nazwę od średniowiecznej wieży z dziesiątego wieku, która do dziś charakteryzuje wiejski krajobraz posiadłości La Villa na wzgórzach San Gimignano. Gospodarstwo znajduje się w samym sercu jednego z najbardziej malowniczych i fascynujących krajobrazów na świecie: ziemi winnic i g...
Portugalia, Vila Real
... doskonałości i pragnie zaspokoić najbardziej wymagających klientów. Wśród różnych gam likierów i napojów likierowych oferujemy tradycyjne likiery z regionu Transmontana, takie jak likier migdałowy, likier wiśniowy, likier figowy itp.; egzotyczne i tropikalne likiery, takie jak likier z pestek awokado, likier z feijoa czy likier z mangostanu; mieszanki owoców i roślin, takie jak likier kokosowy z...
Niemcy, Flörsheim-Dalsheim
...które potwierdzają ich zawartość histaminy poniżej 0,1 mg na litr. Różne szampany i bezalkoholowe szampany, destylaty i likiery dopełniają asortyment. Dla smakoszy winnica Fuchs produkuje Verjus, sok z zielonych winogron, który znajduje zastosowanie w wykwintnej kuchni. Fuchs Verjus jest wolny od histaminy, z zawartością poniżej 0,1 mg/l. Halal Sparkling Grape Drinks oferują halal-certifikowane, bezalkoholowe, musujące, owocowe przyjemności. Strona internetowa winnicy oferuje wiele informacji na temat win oraz sklep internetowy dla bezpiecznych i wygodnych zakupów.
Hiszpania, Sevilla
... - białe wina wytrawne, półsłodkie i słodkie, - likiery, takie jak: likier anyżowy z nutą cynamonu i jeżyny, likier whisky, likier wiśniowy, wiśnie w likierze, - napary z stewii, stewia w płynie i w liściach, - oliwki, pasztety oliwkowe, - ekologiczny miód bez dodatków i konserwantów, - plastry miodu z miodem do bezpośredniego spożycia, - miód w ceramicznych słoikach, a nawet w formacie...
Włochy, Catania
Oh my Sicily to firma specjalizująca się w dystrybucji najlepszych produktów typowych z Sycylii, krainy, która do dziś zachowuje gastronomiczne tradycje sprzed lat. W naszym katalogu znajdą Państwo przystawki i konserwy, pesto i pasztety, słodkie kremy, dżemy, miód, oliwę, likiery. Oferujemy tylko produkty najwyższej jakości, doceniając kulturę sycylijskiej gastronomii. Wszystkie nasze produkty...
Włochy, Lodi
... zapach pudełka, co sprawia, że staje się ono naprawdę wyjątkowe. Wśród oryginalnych pomysłów na prezenty znajdziesz najlepsze włoskie produkty: białe wina, czerwone wina i wina różowe DOC i DOCG, oliwę z oliwek extra virgin tłoczoną na zimno, ocet balsamiczny z Modeny, makaron di Gragnano, sosy i przetwory, słodkie wypieki, wytrawne pieczywo, miód organiczny, przyprawy i inne smaki, likiery i napary, grappa, limoncello, wino musujące spumante i wiele, wiele innych. Odkryj teraz naszą szeroką ofertę koszy i zestawów prezentowych dla firm.
Belgia, Antwerpen
Elixir d'Anvers to likier ziołowy, który od 1863 roku jest wytwarzany przez antwerpską destylarnię rodziny De Beukelaer. Elixir d’Anvers można pić czysty z lodem lub kawą, lub używać w koktajlach czy w gastronomii. Oprócz Elixir d’Anvers, destylarnia produkuje również inne produkty, takie jak Elixir de Spa, Bökland wódki owocowe, Advocaat, Snaps Antwerpse Jenever, Triple Sec curaçao oraz Koffie El...
Włochy, Mombaruzzo
Idea naszej firmy definiuje się jako kultura regionu. Wysokiej jakości destylarnia znajduje się na wzgórzach Mombaruzzo. Staranna produkcja grappy z Moscato, grappy białej, destylatów i likierów to nasza mocna strona, która pozwala nam sprostać gustom i potrzebom konsumentów. Zapraszamy do odwiedzenia nas. Staranna produkcja grappy z Moscato, grappy białej, destylatów i likierów to nasza mocna str...
Belgia, Herchies
... Norte, tuńczyk, sardynki, igły, kalmary, małże, nożyce i węgorze. - Ręcznie robione konserwy z anchois i sardeli. - Konserwy z warzyw. - Sery z różnych hiszpańskich oznaczeń pochodzenia (asturyjskie, galicyjskie i ekstremadurskie). - Miód i dżemy (ręcznie robione), 40 smaków. - Szafran, papryka i inne przyprawy. - Marynaty (oliwki, cebulki, banderillas itp.). - Ryż i rośliny strączkowe. - Wina czerwone, różowe, białe i słodkie (deserowe), ze wszystkimi D.O. - Wermut, finos i manzanillas. - Cavy i szampan. - Ręcznie robione likiery.
Włochy, Roccabianca
Włochy, Ascoli Piceno
Włochy, Mezzocorona
Włochy, Maddaloni
Włochy, Nervesa Della Battaglia
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play