Sprzedajemy twarde i półtwarde sery z regionu Alp w Austrii bezpośrednio do klientów B2B, dealerów oraz konsumentów końcowych za pośrednictwem naszego sklepu internetowego. Dodatkowo mamy specjalne kiełbasy, takie jak salami i kiełbasy suszone, produkowane z lokalnej zwierzyny (jeleń, kozica, sarny). Obecnie mamy około 20 różnych rodzajów serów, które produkujemy lokalnie. Alpen Sepp stara się prz...
Francja, La Fouillade
Jesteśmy dumni z bycia producentami produktów rolnych ekologicznych, w tym wieprzowiny i piwa. Wszystkie nasze świnie są hodowane zgodnie z tymi normami, otrzymując paszę składającą się wyłącznie z certyfikowanych zbóż pochodzących z naszej własnej farmy. Ich dobrostan jest dla nas priorytetem, a one żyją w komfortowych warunkach z posłaniem ze słomy, mając również dostęp do przestrzeni na zewnątr...
Portugalia, Leiria
NUTRIALIZ, LDA to firma z siedzibą w gminie Leiria, która zajmuje się HANDLEM i PRZEMYSŁEM PRODUKTÓW MIĘSNYCH. Nasza działalność koncentruje się na rozbiorze, pakowaniu, przetwarzaniu i mrożeniu mięs. NUTRIALIZ produkuje również własne wędliny w tradycyjnych wędzarniach, wzbogacone o końcowe dojrzewanie w wędzarni na odpowiednio dobranym drewnie, co w połączeniu z użyciem naturalnych jelit pozwala...
Francja, Pamiers
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Belgia, Neufchâteau
W tej typowo ardeńskiej farmie zostaniesz przyjęty, sam, w parze, z rodziną lub w grupie w zabytkowym otoczeniu, a także będziesz mógł skosztować jej produktów w różnych regionalnych i oryginalnych przepisach. Farma Sanglochons pozwala na odkrycie smaków dawnych czasów dzięki swoim tradycyjnym wędlinom (wędzone szynki, kiełbasy Sanglochons,…). Będziesz mógł odwiedzić żywe muzeum szynki, przywitać ...
Belgia, Maldegem
Właściciel – szef kuchni Peter De Clercq z restauracji Elckerlijc potrafi grillować jak nikt inny. Słusznie zdobył tytuł ‘Mistrza Świata w Grillowaniu 2003’ z belgijskim zespołem. W restauracji Elckerlijc serwują ponad 20 ras wołowiny pochodzącej od znakomitego rzeźnika Hendrika Dierendoncka z Sint-Idesbald oraz Van Landschoota z Adegem. Każdy kawałek jest starannie dojrzewany przez dwa do ośmiu ...
Węgry, Budapest
Balatoni Meat produkuje wyłącznie tradycyjne węgierskie wędzone i suszone salami oraz kiełbasy. Fabryka znajduje się w Kistelek HU-6760 i oferuje szeroki asortyment produktów, w tym salami i kiełbasy z wieprzowiny, wieprzowiny mangalica, wołowiny, bydła szarego, kurczaka, ryb, indyka, strusia, koniny, jagnięciny, gęsi, kaczki oraz mięsa koziego. Wyprodukowano również salami z bydła szarego bio ora...
Centrum mięsne i wędliniarskie na Korfu. Wędliny i produkty naszej własnej produkcji, takie jak korfu Nouboulo i Salado.
Niemcy, Versmold
Produkcja wykwintnych kiełbas i wyrobów mięsnych.
Włochy, Calderara Di Reno
Antonelli produkuje od ponad pięćdziesięciu lat opakowania prezentowe i kosze świąteczne z żywnością na dostawy w Polsce i za granicą. Firma została założona w 1963 roku przez Eugenio i jego syna Elio, a działalność Antonelli rozpoczęła jako dealer i przedstawiciel wybranych firm cukierniczych, uznawanych za najlepsze w kraju. Firma, zarządzana najpierw przez Elio i jego żonę Vittorię, a następnie...
Włochy, Avigliana
Białoruś, Minsk

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play