Francja, Appietto
...Praliny z karmelizowanymi migdałami w miodzie AOP z Korsyki. Pyszne praliny z chrupiącymi migdałami, pokryte miodem AOP z Korsyki, idealne do podjadania o każdej porze dnia w trakcie małego głodu. Waga: 160 g Składniki: Migdały 65%, Cukier, Miód AOP z Korsyki, Syrop glukozowy. Może zawierać śladowe ilości innych Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła Deklaracja żywieniowa dla: 100 g Energia: 2320 kJ (552 kcal) Tłuszcze: 35 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g Węglowodany: 46 g w tym Cukry: 35 g Białko: 3,1 g Sól: 0,01 g...
Holandia, Rhenen
...Pokrywamy migdały w różnych odmianach, takich jak całe (naturalne i blanszowane), pokrojone w kostkę, w plasterki itp., Migdały mogą być pokryte jednym z naszych podstawowych smaków: miód, karmelizowany, cynamon, syrop klonowy, wanilia lub piernik. Aby wzbogacić Twój ulubiony smak, możemy dodać pyszne naturalne zioła i/lub przyprawy, takie jak: sól morska celtycka, chili, czosnek, pieprz, kakao...
Francja, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Papillote z miękkiego nugatu czarnego, przygotowywana ręcznie w Prowansji. Składniki: migdały, miód i karmelizowany cukier.