Francja, Cournon D'auvergne
...Bakłażan*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (mleko krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii mleczarskich i dojrzewających)(10%), olej słonecznikowy*, cebula*, miód*, ocet balsamiczny*(ocet winny*, sok winogronowy* gotowany), sól, czosnek*, mąka ryżowa*, pieprz czarny*. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego - Alergen Zalecenia dotyczące użycia Idealny do smarowania na kromkach chleba...
... MAŁOSOLNE,MAKRELE WĘDZONĄ NA ZIMNO,SŁODYCZE ZEFIR,CUKIERKI CZEKOLADOWE''MISZKA KOSOLAPYJ'',''BIELOCZKA'',HERBATE ROSYJSKĄ''KRASNODARSKIJ CZAJ'',HERBATE GRUZIŃSKĄ,POMIDORY KISZONE, CZOSNEK KISZONY,DZIKI CZOSNEK KISZONY,PASTY Z KABACZKÓW I BAKŁAŻAN, MEGA OSTRE MUSZTARDY,SOS DO MIĘS ADZIKA,SOS SACEBELI,SOS TKHEMALI, KAPUSTE MORSKĄ ,KONSERWY RYBNE TAKIE JAK SAJRA W SOSIE WLASNYM ALBO Z DODATKIEM OLEJU,BYCZKI,SZPROTKI,DUŻY WYBÓR PRZYPRAW TAKICJ JAK CHMELI-SUNELI,UCCHO -SUNELI,SÓL SWAŃSKA.