Polska, Warszawa, Poland
...Kazeina podpuszczkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka koagulowanego przy użyciu podpuszczki. Po koagulacji jest oddzielana od białek serwatkowych, laktozy i minerałów w celu oczyszczenia końcowego produktu. Następnie jest koncentrowana i suszona. Końcowy produkt ma postać drobnoziarnistego, sypkiego proszku o kremowej białej barwie, o neutralnym zapachu i smaku. Foodcom S.A. dostarcza naturalną i świeżą kazeinę podpuszczkową o rozmiarze od 30 do 90 siatek.
Belgia, Plombières
...Nasze proszki mleczne mogą być wykorzystywane w procesach produkcji sera do standaryzacji składu mleka oraz wytwarzania serów o jednolitej jakości i smaku. Kazeina podpuszczkowa to białko mleczne znane z bogatej zawartości niezbędnych aminokwasów i wapnia. Jest to wysoko odżywcze i funkcjonalne białko o doskonałych właściwościach teksturujących. Castle 1/32 CAS został opracowany specjalnie w celu...