• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kotlety

Wyniki dla

Kotlety - Import eksport

  1. CARNICERIA COSA

    Hiszpania

    Firma CARNICERIA COSA, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Rzeźnie i wędliniarnie - maszyny i urządzenia. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, kulki mięsne, i kotlety cielęce. Ma siedzibę w Massamagrell, Hiszpania.

  2. ST.TECH SRL

    Włochy

    Firma ST.TECH SRL, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Poidła. Jest również obecna w dziedzinach kotlety mediolańskie, i urządzenia i sprzęt do pieczenia dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego. Ma siedzibę w Milano, Włochy.

  3. TVI GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Czy chodzi o steki, sznycle, rolady, kotlety, kebaby czy szaszłyki – klienci na całym świecie korzystają z naszych potężnych rozwiązań wydajnie, ekonomicznie, higienicznie i bezpiecznie. W handlu detalicznym, jak i w gastronomii. Dzień po dniu i bezkompromisowo dobre. Od momentu powstania w 2004 roku specjalizujemy się w porcjonowaniu mięsa – jesteśmy czołowym producentem maszyn do porcjonowania mięsa oraz kompletnych linii porcjujących. Nasza szeroka gama produktów obejmuje wydajne, dostosowane do potrzeb rozwiązania w zakresie prawidłowej regulacji temperowania i mrożenia, sprasowywania, porcjowania, automatyzacji, owijania kebabów oraz szybiej produkcji szaszłyków. Zaawansowane technologicznie systemy firmy TVI obejmują zakres od kontroli temperatury mięsa produktu wyjściowego do prawie każdego rodzaju porcjonowania, ręcznego lub automatycznego umieszczania na tackach z późniejszą kontrolą wagi, aż po przeniesienie gotowej porcji do maszyny pakującej.

  4. SCHNITZELMASTER GMBH

    Niemcy

    Ręczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster dla gastronomów, sklepów mięsnych i firm cateringowych – automatyczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster do kuchni przemysłowych i rzeźni. Można rozbić kotlety, to głośna i brudząca praca, lub „spulchnić“ mięso, jakość mięsa nie ulega polepszeniu, mięso jest siekane. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®“ to szczególny proces skruszania mięsa (możne być stosowany do wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane bez zrywania, charakter świeżego mięsa zostaje zachowany.

  5. P.P.H.U. DROBGEN

    Polska

    Zakład drobiarski .P.P.H.U. „Drobgen” jest firmą działającą od 1993 roku na terenie Kaszub w województwie pomorskim. Zajmuje się produkcją wyrobów drobiowych z kaczki, gęsi, indyka i kurczaka. Swą wyjątkowość zawdzięcza unikalnej technologii produkcji wyrobów drobiowych, których skład stanowi 100% mięsa drobiowego. Wytwarzanie produktów oparte jest na recepturach własnych i stosowaniu tylko naturalnych przypraw smakowych. Specjalizacją zakładu jest produkcja wysokogatunkowych mięs kulinarnych, całych, zmielonych i przyprawionych oraz gotowych farszy do produkcji półproduktów, szczególnie poszukiwanych w gastronomii, takich jak: de volaille, kotlety, klopsy, hamburgery, itp. Renomę firmy stanowią głównie wyroby tradycyjne i regionalne z gęsi.