... na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Od 1885 roku sekrety wiecznej młodości! Kremz kasztanów zArdèche to przepis stworzony przez Clémenta Faugiera w 1885 roku w Privas. Przepis ten pozostał niezmieniony od momentu swojego powstania, wykorzystuje tylko naturalne składniki. Składniki: kasztany, cukier, kawałki kasztanów w cukrze, woda, syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy
Przygotowany z 45g owoców na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Kod: 561
Waga netto (g): 340
Waga brutto (g): 400
Cena netto: 2.55
Cena brutto: 2.69...
...Kremz kasztanów bio
Gotowane w kotle, ekstra dżemy Confit de Provence są wytwarzane z owoców starannie wyselekcjonowanych, a najczęściej z owoców o oznaczeniu
Słodzone cukrem trzcinowym pochodzącym z rolnictwa ekologicznego, nasze dżemy są gwarantowane bez jakichkolwiek konserwantów ani barwników (zgodnie z obowiązującymi przepisami), a nasze procesy produkcji, dziedziczone od mistrzów...