...Stabilne czekoladowekrople doskonale nadają się do mieszania i pieczenia ciast. Nie topnieją podczas pieczenia i nadają każdemu wypiekowi pyszną, czekoladową nutę. Kropleczekoladowe są wszechstronnie wykorzystywane, np. do dekoracji, ozdabiania musli i deserów lub po prostu do podjadania w międzyczasie.
Składniki: masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, emulgator SOJALECYTYNA*
*=z kontrolowanej produkcji ekologicznej
Alergeny: Soja
Wegetariańskie: Tak
Wegańskie: Tak...
...Różne produkty czekoladowe do cukiernictwa. Rodzaje: dekoracyjne produkty czekoladowe, takie jak praliny, ganache, cukierki, couverture, krople, bloki, vermicelli i cukierki.
... dzięki naszym inżynierom żywności i chemikom w dziale R&D. Nasze produkty są projektowane przez nasz zespół R&D oraz mistrzów cukiernictwa, a my nieustannie doskonalimy nasze wyroby. Możesz znaleźć produkty, których potrzebujesz, jesteśmy gotowi do ich eksportu. Mieszanki proszkowe (śmietana, ciasto, makaron, pieczenie, ciasto aksamitne); czekolady do pokrywania; czekoladowekrople; czekoladowe...
...Firma Böhnke & Luckau GmbH ma swoją siedzibę w Niemczech, w mieście Wernigerode. Tam rozwija i produkuje maszyny oraz kompletną infrastrukturę dla przemysłu czekoladowego, które dostarcza na całym świecie.
Produkty :
- Systemy formujące
- Systemy dozujące
- Krokant
- Systemy chłodzenia
- Czekolada masywna
- One-Shot
- Formy do czekolady
- Czekoladowekrople
- Instalacje do formowania muszli
- Maszyny do posypki
- Instalacje do pokrywania
- Instalacje pionowe
- Instalacja XXL...