Grecja, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Makaron suchy z semoliny, oliwy, sera feta, pomidorów, zielonej papryki. • Premium jakość i najlepszy smak. • 100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itd. • Bogaty w węglowodany. Używamy semoliny z pszenicy durum uprawianej w Peloponezie w Grecji, świeżych jajek z lokalnych farm kontrolowanych oraz pozostałych składników od lokalnych rolników, wyrabianych i suszonych w naszym warsztacie. Wszystkie smaki Morza Śródziemnego w jednym kęsie makaronu.
Niemcy, Koblenz
...Czy lubisz robić zakupy? A może wolisz spędzać czas na łonie natury i wiesz, co kiedy rośnie na naszych polach? W takim razie nasze makaroniki NATURLIEBHABER są idealne dla Ciebie. Nasze makaroniki z twardej pszenicy i świeżych jajek smakują doskonale jako danie główne lub dodatek. Latem polecamy sos z regionalnych pomidorów, a w zimie sycące pesto orzechowe. Dołącz do nas i zostań NATURLIEBHABER!
Litwa, Kaunas
...Ten wysokiej jakości makaron jest wytwarzany z wyselekcjonowanej mąki pszennej premium, zgodnie z specjalną technologią, przy zachowaniu dawnych tradycji produkcji. Makaron nie zawiera żadnych sztucznych dodatków. Po ugotowaniu, makaron z dodatkiem jajek do ciasta jest bardziej żółty, elastyczny i ma bogatszy smak. Ten makaron zawiera witaminy z grupy B, które są niezbędne do prawidłowego...
Grecja, Kozani
...makaron z warzywami (świeżymi lub mrożonymi), makaron z jajkami (na zamówienie i z wiejskich jaj), kwaśny trachana z jogurtem krowim, słodki trachana z mlekiem krowim, a także makarony pełnoziarniste bezglutenowe, we wszystkich rodzajach (makaron, trachana, świderki) itd. Autentyczne smaki w 100% greckiej produkcji, bez śladu konserwantów, z surowców lokalnego rynku.
Francja, Wittenheim
...Większość makaronów na świecie jest wytwarzana z semoliny pszenicy durum i wody, ale makaron Alzacki VALFLEURI składa się wyłącznie z semoliny pszenicy durum i świeżych jajek, co czyni go wyjątkowym i nadaje mu charakterystyczne cechy. Jakość i bogaty skład w świeżych jajkach sprawiają, że makaron Alzacki VALFLEURI jest produktem premium cenionym przez smakoszy.
ręcznie robione laboratorium świeżego makaronu z jajkami, nadziewany makaron z świeżych i sezonowych produktów, w wielu formatach, także spersonalizowanych, w nieosiągalnych cenach!!! ponieważ dla nas jakość i autentyczność są podstawowymi składnikami prawdziwego smaku.... skontaktuj się z nami, będziemy do Twojej pełnej dyspozycji!!