Francja, Valensole
Apior, firma rzemieślnicza specjalizująca się w produkcji cukierków i wypieków z miodem, czerpie swoją nazwę z uniwersum pszczelarskiego "API" oraz z miejsca swojego założenia w Orleanie "OR" w 1966 roku. Powstanie tego sklepu jest wynikiem próśb odwiedzających naszą cukiernię. Wewnątrz znajdziesz szeroki wybór naszych cukierków i wypieków z miodem lawendowym, wytwarzanych przy użyciu maszyn mając...
Francja, Paris
CBDIS GREENEO to odpowiedzialny producent, zaangażowany od 2012 roku. Na przestrzeni lat inwestowaliśmy w badania i rozwój. Wszystkie artykuły w naszym katalogu spełniają surowe i rygorystyczne normy. Nasze e-liquidy CBD są opracowywane, produkowane i butelkowane we Francji. Oleje używane do produkcji naszych olejów CBD pochodzą wyłącznie z francuskiego rolnictwa ekologicznego lub odpowiedzialnego...
Francja, La Rochelle
ESPRIT DU SEL, założona w 1984 roku, w sercu Wyspy Ré, angażuje się w utrzymanie i ochronę wartości dziedzictwa solnisk Wyspy Ré. Rewaluujemy produkty pochodzące z solnisk Wyspy Ré: sól morską i kwiat soli. Nasze produkty w 100% naturalne oferują autentyczny smak Twoich potraw. Aby sprostać oczekiwaniom smakowym każdego, stworzyliśmy aromatyczną gamę soli i kwiatu soli z BIO przyprawami. Nasze c...
Francja, Biguglia
...Karmelki z suszonymi śliwkami i kakao Przepis na 12 karmelków ● 120 g śmietany 36% ● 1 słoik cukru U Zuccaru Cukier Smakowy z korsykańskimi suszonymi śliwkami i kakao O Mà! Wymieszać 120 g cukru smakowego z korsykańskimi suszonymi śliwkami i kakao O Mà z pełnotłustą śmietaną. Podgrzać mieszankę w garnku. Gdy karmel nabierze ładnego bursztynowego koloru, zdjąć z ognia i nałożyć małe porcje na papier do pieczenia. Pozwolić ostygnąć. Uformować miękkie kulki karmelu palcami. Obtoczyć w cukrze z korsykańskimi suszonymi śliwkami i kakao O Mà! Smakować z przyjemnością i palcami!
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania