Apior, firma rzemieślnicza specjalizująca się w produkcji cukierków i wypieków z miodem, czerpie swoją nazwę z uniwersum pszczelarskiego "API" oraz z miejsca swojego założenia w Orleanie "OR" w 1966 roku. Powstanie tego sklepu jest wynikiem próśb odwiedzających naszą cukiernię. Wewnątrz znajdziesz szeroki wybór naszych cukierków i wypieków z miodem lawendowym, wytwarzanych przy użyciu maszyn mając...
CBDIS GREENEO to odpowiedzialny producent, zaangażowany od 2012 roku. Na przestrzeni lat inwestowaliśmy w badania i rozwój. Wszystkie artykuły w naszym katalogu spełniają surowe i rygorystyczne normy. Nasze e-liquidy CBD są opracowywane, produkowane i butelkowane we Francji. Oleje używane do produkcji naszych olejów CBD pochodzą wyłącznie z francuskiego rolnictwa ekologicznego lub odpowiedzialnego...
ESPRIT DU SEL, założona w 1984 roku, w sercu Wyspy Ré, angażuje się w utrzymanie i ochronę wartości dziedzictwa solnisk Wyspy Ré.
Rewaluujemy produkty pochodzące z solnisk Wyspy Ré: sól morską i kwiat soli. Nasze produkty w 100% naturalne oferują autentyczny smak Twoich potraw. Aby sprostać oczekiwaniom smakowym każdego, stworzyliśmy aromatyczną gamę soli i kwiatu soli z BIO przyprawami.
Nasze c...
...Karmelki z suszonymi śliwkami i kakao
Przepis na 12 karmelków
● 120 g śmietany 36%
● 1 słoik cukru U Zuccaru Cukier Smakowy z korsykańskimi suszonymi śliwkami i kakao O Mà!
Wymieszać 120 g cukru smakowego z korsykańskimi suszonymi śliwkami i kakao O Mà z pełnotłustą śmietaną.
Podgrzać mieszankę w garnku.
Gdy karmel nabierze ładnego bursztynowego koloru, zdjąć z ognia i nałożyć małe porcje na papier do pieczenia.
Pozwolić ostygnąć. Uformować miękkie kulki karmelu palcami.
Obtoczyć w cukrze z korsykańskimi suszonymi śliwkami i kakao O Mà!
Smakować z przyjemnością i palcami!