Włochy, San Stino Di Livenza
Gospodarstwo rolne CASERE jest doskonale zintegrowane w obszarze D.O.C. Lison - Pramaggiore, położonym w gminie San Stino di Livenza (Wenecja). Szczególna konfiguracja terenu pozwoliła na uzyskanie produktu wysokiej jakości zarówno w winach białych, jak i czerwonych, co zaowocowało aż ośmioma jakością reprezentowanymi w Konsorcjum Dobrowolnym Win doc Lison - Pramaggiore. Dzięki długiemu doświadcze...
Francja, Auxerre
...Akord metwin: wędliny, mięso czerwone, warzywa konserwowe, sery twarde i deser Winifikacja: Zbiory w skrzynkach, z przesiewem na stołach wibracyjnych, ręczna i optyczna selekcja, bez zgniatania. Maceracja od 28 do 30 dni. Starzenie w beczkach (50% nowych, 50% po winie). Oko: ciemna i intensywna barwa Nos: nuty kawy, wiśni i porzeczki Usta: świeże i słodkie owoce czerwone, dąb i tymianek Rada...
Niemcy, Hamburg
...Ponadto, przemysł spożywczy chętnie wykorzystuje go do konserw, mieszanek do pieczenia, chleba, wyrobów mięsnych, konserw owocowych i warzywnych, soków i nektarów owocowych, dżemów i marmolad, a także w piwie i winie. Właściwości produktu: Bezglutenowy, Bez laktozy, Wegetariański Oznakowanie żywności: E 301 Produkcja: Natriumaskorbinian jest syntetyzowany z kwasu askorbinowego.
Francja, Vibraye
Wędliniarnia FASSIER wytwarza produkty opracowane z poszanowaniem najlepszej tradycji wędliniarskiej. Produkty wiodące: szynka gotowana w winie Jasnières, kiełbasa czosnkowa wędzona na drewnie bukowym, golonka gotowana i formowana ręcznie, czernina z podsmażoną cebulą.