Bułgaria, Veliko Tarnovo
...kiedy tylko chcesz, i uczynić swój stół świątecznym. Cienkie ciasto pokryte jest pysznym mielonym mięsem i dużą ilością sera cheddar, a następnie pieczone w piekarniku, pozostawiając niezapomniany smak na podniebieniu. Mrożona pita Hunkar łączy w sobie praktyczność i tradycyjny smak. Przygotowana z umiejętnością doświadczonych rąk, ta pita doda radości Twoim stołom.
Włochy, altamura
...Focaccia Barese jest wytwarzana z ciasta składającego się z następujących wysokiej jakości surowców: drobno mielona semolina z pszenicy durum, mąka pszenna, lecytyna sojowa, oliwa z oliwek extra virgin, olej słonecznikowy, sól, drożdże, woda, poprawiacz. Zawiera gluten i soję. Dodatki: pomidorki z wzgórz, czarne oliwki, oregano. Wytwarzana ręcznie, pakowana w atmosferze modyfikowanej (ATM) i umieszczona w folii spożywczej.
Holandia, Enschede
...Dom dla chudych, niedrogich kawałków pochodzących z zadu i tylnych nóg. Mięśnie w tej okolicy są używane do ruchu, więc wołowina jest chudsza i mniej delikatna. Często sprzedawana jako pieczenie, steki do marynowania lub mielona wołowina.